Főoldal » A legújabb Lego Marvel készletek 2023-ban

A legújabb Lego Marvel készletek 2023-ban

Négy új Marvel készletet leplezett le a tavalyi év végén a Lego, az újdonságok között pedig egy új, különleges minifigura is helyett kapott: ő Morbius. A Marvel-univerzum rajongói bizonyára már tűkön ülnek, hogy megtudják, melyek az idei újdonságok.

Lego Marvel készlet – Miles Morales vs. Morbius

Segíts te is Miles Moralesnek elkapni a vámpír gonosztevőt, Morbiust. Versenyezz az utcákon Miles szuper versenyautójával, használd az autó hátulján lévő hajtóművet az extra teljesítményért, és még két szegecslövő is rendelkezésedre áll a közelharchoz. Amikor pedig Morbius denevéreket hív, hogy segítsenek neki, dobj le egy hálót, hogy végleg lecsapj rá.

Ilyen kalandokat kínál a Miles Morales vs. Morbius készlet (76244), ami 220 építőelemből áll és hét éves kor felett ajánlott. Egy igazi száguldással teli készletet vehetsz a kezedbe, ami tartalmazza Miles Morales és Morbius minifiguráit, valamint nagyon sok kiegészítőt és egy szuper versenyautót is. A fiatal Pókember rajongók számára ideális választás akár ajándékba is. A méretéből adódóan egy hátizsákba is belefér, az építőjáték 6 centiméter magas, 23 centiméter hosszú és 9 centiméter széles, így bárhol, akár autóban utazás közben is lehet vele játszani. Az építéshez pedig igen nagy segítséget és még több élményt kínál a Lego Builder applikáció, aminek intuitív nagyító és forgató eszköze segít építés közben megjeleníteni a modellt. Ráadásul ez a készlet tökéletesen beleillik a Lego Marvel építőjátékok széles kínálatába, csak a fantázia szabhat tehát határt.

Lego Marvel Szellemlovas robot és motor

Ültesd a Szellemlovast szupermenő motorjára és csapj te is egy kört! A rosszfiúknak esélyük sincs, ha szembe kell nézniük ennek a robotnak a mozgatható karjaival, lábaival, kezeivel és láncával. A Szellemlovas robot és motor (76245) hét éves kor felett ajánlott és 264 építőelemből áll, igazi motoros kalandokat kínál a Marvel rajongóknak.

A Szellemlovas robot nyitható pilótafülkéjébe helyezheted a Lego minifigurát, a csuklós kialakítású robotnak pedig mozgatható a karja, lába és a keze, így sokféleképpen be lehet állítani. A rögzíthető lánc is csupa kalandot kínál. A motor pedig kitámasztás nélkül is felállítható, a lángoló kipufogó és az ülés pedig már csak hab a tortán. A szuperhősrajongók készletéből elengedhetetlen robotszett hatalmas kalandokat kínál a kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

Hulkbuster – Wakanda csatája

Ültesd be Bruce Bannert a Hulkbusterbe, hogy szuperizgalmas akciót vívj Wakandában. A Marvel Bosszúállók: Végtelen háborúban is hatalmas mozgatható robot csavarodik, fordul, tapos és zúz, miközben a rosszfiúkkal harcol, Okoye és a lándzsája segítségével. Ezt a harcot elevenítheted fel te is a Hulkbuster: Wakanda csatája készlettel (76247), amit nyolc éves kor felett ajánlanak és 385 építőelemből áll. A készlet tartalma egy óriási, mozgatható robot és négy minifigura. A Hulkbuster óriáspáncélnek több csuklópántja is van, könnyen lehet mozgatni és beállítani a robotot. A merev térdcsuklók pedig stabilitást nyújtanak, a nyitható pilótafülkében pedig könnyen elhelyezhető a pilóta minifigura. Négy minifigurát is találsz a készletben: Bruce Bannert, Okoyét és 2 outridert. Bruce Banner feje forgatható, így „zölddé változik”, Okoye pedig egy lándzsát tart a kezében. A hordozható robotfigura 15 centiméter magas, így bárhová magaddal viheted.

Lego Marvel: A Bosszúállók Quinjetje

Száguldj te is az űrben a Quinjet fedélzetén, hogy végtelen Bosszúállók-kalandokat élhess át. Nyisd ki a Qiunjet fedélzetét és ültesd be a Fekete Özvegyet, Thort, Vasembert és Amerika kapitányt, míg Loki a hátsó ajtón keresztül lopakodik be. Hajtsd be a kerekeket alapállásba és állítsd be a szárnyak pozícióját, készen a nagy sebességű szuperhős akcióra. Ezt kínálja A Bosszúállók Quinjetje (76248) készlet, ami 795 építőelemből áll és kilenc éves kor felett ajánlott. A Bosszúállók filmekből ismert, részletgazdag repülő igazi kalandokat kínál: nyitható pilótafülkét, utasteret, egy hátsó részt, behúzható futóművet és állítható szárnyakat tartalmaz. A szettben emellett több kiegészítő is helyet kapott és 5 ikonikus minifigura is van a dobozban: Fekete Özvegy, Thor a pörölyével, Vasember, Amerika Kapitány a pajzsával és Loki a jogarával. Két matricaalap is van a csomagban, így te döntheted el, hogy a Quinjet Bosszúállók, vagy S.H.I.E.L.D. jelvénnyel legyen ellátva. Fantasztikus repülős kalandokat élhetsz át ezzel a 14 centiméter magas, 34 centiméter hosszú és 35 centiméter széles Quinjettel, de a játék után is szem előtt van a helye, hisz impozáns kiállítási darab.

A Lego hosszú ideje együttműködik a Marvellel, így nagyon sok Marvel történetet meg tudsz már te is eleveníteni a Lego segítségével, olyan robotokat építhetsz meg, mint Hulk, Mordály, Thanos, de az igazi ritkaságnak számító Fekete Párducot is be tudod szerezni. Thor kalapácsa is elérhető lego-változatban, de Vasember egész fegyvertárát is meg tudod építeni. A Lego Marvel készletek közé pedig az idei újdonságok is tökéletesen beleillenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük