Főoldal » Allee LEGO – Szerezd be kedvenceid a hazai legnagyobb Lego Store-ban!

Allee LEGO – Szerezd be kedvenceid a hazai legnagyobb Lego Store-ban!

Az Allee LEGO szaküzlete 230 négyzetméter alapterületen várja az építőjátékok megszállottjait. A bármely korosztály számára kitűnő szórakozást és persze vásárlási lehetőséget kínáló üzlet itthon a legnagyobb alapterülettel büszkélkedhet. A máig családi tulajdonban levő dán cég új szolgáltatással is áll rendelkezésre, ez pedig nem más, mint a Minifigure Factory.

Készíts saját tervezésű minifigurát!

A különlegességek egyike a régióban elsőként elérhető Minifigure Factory. Miről is szól ez? A kb. 4000 forintért megvásárolható dobozt a kereskedés közepén található pulthoz érintjük, majd a képernyőn személyre lehet szabni az egyéni igényeknek megfelelő minifigura első és hátsó részét. Elhelyezhetsz rajta nevet, vagy például a megajándékozni kívánt személy nevét, monogramját, de a grafikus elemek közül is választhatsz. Az Allee LEGO boltjában ráadásul 8 helyi specifikus grafika is elérhető, amikkel máshol a világon nem találkozhatsz.

Gyakran kérdezik az érdeklődők, hogy fotók használata lehetséges-e, ám a szerzői jogi problémák elkerülése végett ezek alkalmazása nem megoldható. Ugyanakkor tény, hogy a rendkívül sokféle grafika, felirat között mindenki találhat egyéni elképzeléseinek megfelelőt. Amint a tervezéssel végeztél, néhány méterrel arrébb egy nyomtató – hangtalanul – elvégzi a nyomtatást. A felsőtest egyénre szabása után némi száradási időre lesz szükség, és innentől nincs más hátra, mint a figura összeszerelése. Haj, fej, láb, kézbe való tárgy és természetesen névtábla is jár a megálmodottak figurához. A tervek szerint az online elérhetőséget egyelőre nem tervezi a LEGO, így az Allee LEGO üzletében lesz egyelőre használható a szolgáltatás.

Allee LEGO: ahol megismerheted a világelső építőjáték-birodalmat

A LEGO Store személyes felkeresése mindig élményszámba megy. Mindegy, hogy gyerkőccel keresed fel a játék áruházat, vagy már felnőtt fejjel élnéd újra az egykori élményeket, biztosan sok pozitív meglepetés ér majd. Ahogy sok más esetben tapasztalhatja az ember, a LEGO világa szintén sokat változott az elmúlt évtizedekben. Minden korábbinál szélesebb kínálattal találkozhatnak az érdeklődők, és azok a bizonyos fekete dobozok a bennük rejtőző elképesztő gyűjtői példányokkal is egyre nagyobb választékban sorakoznak az üzletek polcain.

Az összeszerelt végeredmény már önmagában elvarázsolja az embert, és még azok is kedvet kapnak a kreatív alkotáshoz, akik egyébként nem hordoznak magukban szép emlékeket a legózással kapcsolatban.

LEGO katalógus az idei újdonságokkal

Az aktualitások ismerete kiemelt jelentőséggel bír akkor, ha nem maradnál le az Allee LEGO újdonságairól. Ehhez az online is elérhető LEGO katalógust hívhatod segítségül, melyben elképesztő modellekkel találkozhatsz. Legyen szó az egészen kicsiknek szánt megoldásokról, a Disney mesék világáról, a Ninjago kalandokról, vagy a Harry Potter szettekről, minden korosztály találhat kedvére valót a színes, látványos, már ránézésre is izgalmas katalógusban. De mi a helyzet a felnőttekkel? Természetesen idén sem kell lemondaniuk a gyűjtői példányokról. A 18 éven felülieknek javasolt készletek ugyan játékfunkciókkal is rendelkeznek időnként, de esetükben leginkább kiállítási tárgyként funkcionálnak majd az elkészült modellek.

Az utazás, a művészet és az építészet világában elmerülve felépítheted A gízai nagy piramist (21058), vagy igazi Orchidea (10311) csodát alkothatsz a nappali díszítésére. Kedvenc filmjeid világában is elmerülhetsz, és megalkothatod például a Darth Vader sisakot (75304).

Kalandozz a LEGO Mandalorian sorozat világában A Gyermek modellel (75318), ismerd meg a Technic járművek izgalmait például az applikációval irányítható Mercedes-Benz Zetros verseny teherautóval (42129). Harry Potter, a Marvel filmek és az Avatar csodái csak Rád várnak, az aktuális újdonságok között pedig a javasolt korosztály és az érdeklődési kör alapján választhatod ki a gyerkőcnek tetsző, és megfelelő nehézségi fokot képviselő készleteket.

Allee LEGO: már magyar tervezésű szettek is vannak!

Tudtad, hogy a népszerű LEGO modellek között 2 hazai gyökerekkel rendelkezik? A 17 éves Fehérvári Donát tervezte a Csocsóasztalt (21316), ami a LEGO Ideas készletek számát gyarapította. Az újdonság 2339 elemet és 22 minifigurát tartalmaz a csocsó szerelmeseinek.

Allee LEGO elérhetőség és nyitva tartás

Az Allee bevásárlóközpont a 1117 Budapest, Október 23 utca 8-10 II. emeletén várja a brand kicsi és nagy rajongóit. Ha a készletről, az előrendelésről, a lehetőségekről tájékozódnál, akkor ezt a +36 70 384 6575 telefonszámon teheted meg. Email-t is írhatsz az allee@lstore.eu címre. Az üzlet hétköznapokon és szombaton 10.00-21.00-ig tart nyitva, így akár még este is beszerezheted új kedvenced. Vasárnap kicsit jobban érdemes igyekezni, hiszen a hét utolsó napján 19.00-kor zár a LEGO Store.

Személyesen nagyobb élmény!

Egy LEGO üzlet felkeresése mindig kicsit több csupán a vásárlásnál. Itt megismerkedhetsz az aktuális újdonságokkal, láthatod azokat összeállított verzióban, sőt, akár nagyítón keresztül is vizsgálhatod az utolérhetetlen részleteket. A gyermekeknek igazi élmény a program, főleg akkor, ha maguk állíthatják össze új figuráikat, vagy válogathatnak olyan kiegészítőket, amikre éppen szükségük van. Ez a lehetőség egyébként azoknak a kreatív felnőtteknek is remek választás, akik valami újat, izgalmasat szeretnének kihozni a már meglévő elemeikből. Mi más szolgálná a LEGO Ideas készletek megszületését, ha nem a rajongók által megalkotott különlegességek? Minden a fantázia szintjén indul el, ehhez pedig a kreatív gondolkodás és az alkotás öröme is társulnak.

Bár a LEGO készletek minden további nélkül megrendelhetők az internetes webáruházakból, de a személyes LEGO szaküzlet felkeresésével nem érhet fel az online vásárlás. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az építőjáték tipikusan azok közé tartozik, amelyeknél már a válogatás folyamata is élményszámba megy. A hazai legnagyobb LEGO Store ehhez egyéni figurakészítési lehetőséggel, kiállított modellekkel, folyamatosan megújuló kínálattal és a gyermekek kedvenceinek számító szolgáltatásokkal áll rendelkezésre. Kösd össze egy hétvégi bevásárlással a Store felkeresését, vagy legyen a cél egyszerűen a gyerkőccel töltött idő, miközben az UCS modellek között felnőttként is új kedvencre lelhetsz. Az Allee LEGO Store igazi kockabirodalom, ahol mindent egy helyen találhatsz meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük