Főoldal » Elektromos sportautóval bővül a Lego City kínálata

Elektromos sportautóval bővül a Lego City kínálata

A Lego City kínálatának egyik idei újdonsága az Elektromos sportautó (60383), ami öt éves kor felettieknek ajánlott és 95 építőelemből áll. A járművek iránti rajongók igazán különleges élményeket élhetnek át ezzel az elektromos autóval. A futurisztikus dizájn sokakat elvarázsol, a neon és citromsárga részletek pedig még különlegesebbé teszik az élményt. Vagány kerekek és egy nagy hátsó légterelő is a koncepció része, valamint egy töltőállomást is kapsz az autó mellé, és a szett egy pilóta minifigurát is tartalmaz.

Lego Cityben elektromos autóval

Az elektromos sportautó készlet az öt éven felülieknek igazán különleges kalandokat kínál. A készlethez egy könnyen követhető, illusztrált útmutatót is kapsz, és ha még jobb élményre vágysz, akkor telepítsd a Lego Builder applikációt, ami egy digitális kezelési útmutató, aminek nagyon sok funkciója van. Így nagyító és forgató eszközzel is rendelkezik, ami segítséget nyújt az építés során, hisz minden szögből meg tudod jeleníteni a modellt.

A valóságos világ megismerésében is fontos szerepet játszhat a Lego, és ugyan melyik gyerek ne rajongana az autókért. Épp ezért imádnivaló ez az elektromos sportautó is, ami a Lego City járműveinek univerzumába is bepillantást enged. A dobozban mindent megtalálsz, amire szükség lehet egy sportautó és a töltőállomás megépítéséhez és természetesen a pilótát is, aki az autót vezeti majd.

Olyan apróságok, részletgazdag dolgok is megjelennek, mint például a nyitható vezetőfülke, amibe így bele tudod ültetni a pilótát is. Be lehet állítani a napelemeket is a töltőponton és a kábeleket az autóhoz lehet csatlakoztatni. Maga az autó egyébként 4 centiméter magas, 12 centiméter hosszú és 5 centiméter széles. Ez egy elem nélküli szett, az autót a gyerekek képzelet hajtja. Az építésben pedig nagy segítséget jelent a Lego Builder applikáció, a játékon keresztül pedig még a különböző készségek is fejlődhetnek. Mint például a fantázia, a kihívásoknak való megfelelés, a motorikus készségek, és így nő az önbizalom, nem beszélve arról, hogy a legózás nem kell, hogy magányos tevékenység legyen. Tehát a szülőkkel, barátokkal való közös játék a kapcsolatokat, az érzelmi hálót is erősíti.

Hétköznapok és rendkívüli események Lego Cityben

A Lego City járműveivel mókás kalandok várnak rád is, akár a hétköznapi hősök által vezetett fantasztikus járművekben ülsz, akár egy hétköznapi elektromos autóban. Vajon hova vezet a legújabb út? Egy belvárosi kirándulás, egy terepjárós kaland, vagy vadonatúj városrészek felfedezése vár rád? Mindez csak a fantázián múlik.

A Lego City készletek, és igaz ez a járművekre is, nemcsak arra bátorítanak, hogy újraalkosd a világot, hanem segítenek megérteni, formálni és jobbá tenni a környezetet. Lego város igazán lenyűgöző és épp olyan, mint egy valóságos város, tele élménnyel és kalanddal.

Lego City járművek kicsiknek és nagyoknak

Biztos neked is megvan a kedvenc járműved a való életben is, lehet ez egy Porsche vagy egy tűzoltóautó. A Lego város járművei pedig igen sokfélék, és nemcsak külsőre impozánsak, hanem bepillantást engednek a működésükbe is. A járművek úgy készülnek, hogy inspiráljanak, hogy megismertessék a mérnöki tudomány csodáit. Nem mellesleg gondoskodva arról is, hogy saját kalandokba tudj belevágni, akár egy elektromos sportautóval, vagy egy rendőrautóval, tűzoltóautóval. Sőt, Lego városban még az űrhajózás sem kizárt.

A Lego minden gyereknek és felnőttnek kínál járműveket, már az egy-két éves korosztálynak is, ezek azok a vonatok és egyéb járművek, melyekkel játékos formában meg lehet tanulni például a színeket. Vonatok, rendőrautók, helikopterek segítségével ismerhető meg a világ, és fejleszthető a szem-kéz koordináció, valamint már a legkisebbek is átélhetik a sikerélményeket, hisz megtanulnak problémákat megoldani. Szintén a tanulást segítik a 3-5 éveseknek szóló járművek is, ott már olyan mentőautókat, rendőrautókat és tűzoltóautókat találunk, melyekkel bármilyen izgalmas jelenet eljátszható. A kreativitást fejlesztik azok a játékok is, melyek között távirányítású autókat, vonatokat és repülőgépeket is találunk, melyek mind valósághű részletekkel teltek. És a sor tovább folytatódik, a 9-11 éves korosztállyal, akiknek szintén több, már bonyolultabb és részletgazdagabb járművet kínál a Lego, itt már igazán szükség lesz a szerelési képességekre is. A tinik és felnőtteknek sem maradhatnak azonban Lego járművek nélkül, itt már olyan különleges és élethű miniatűröket találunk, mint a Ferrari, az Aston Martin, a Jeep, a McLaren. Ezeknek a modelleknek már a polcon van a helyük, igazi kiállítási darabok is elérhetők ugyanis.

A Lego város pedig szintén elképzelhetetlen járművek nélkül, mint ahogy egy város életében is, itt is vannak különböző rendőrautók, teherautók, tűzoltóautók, mentőautók és így tovább. És ebbe sorba érkezett most az elektromos sportautó is, ami szintén a valósággal ismereti meg a gyerekeket, hisz csatlakoztatható töltővel és napelemmel is el van látva. A Lego város több újabb darabbal is bővült idén, a rajongók nagy örömére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük