Főoldal » LEGO Creator 3 in 1: hozd ki a legtöbbet belőle!

LEGO Creator 3 in 1: hozd ki a legtöbbet belőle!

A LEGO Creator 3 in 1 játékok a kreatív megoldások és az izgalmas, változatos, meglepetésekkel teli készletek kedvelőinél garantált befutó lesz. Miről is szólnak ezek a szettek? Miért örvendenek minden korábbinál nagyobb érdeklődésnek? A folyamatosan bővülő kínálatban elérhető készletek mindegyikének tartalmából 3 különböző modell építhető meg. Ugye, milyen izgalmas? A játék során új helyszínek, új járművek és új állatok várják, hogy sikerüljön megalkotni őket.

Hívd segítségül a LEGO alkalmazását!

A látványos épületek, a vagány járgányok és a kedves kisállatok egyaránt megtalálhatók a 3in1 készletek között, ennek köszönhetően pedig fiúk és lányok is rálelhetnek új kedvenceikre. A megépítésben nem más nyújt segítséget, mint a LEGO Builder alkalmazás. A hagyományos, papír alapú építési útmutatók helyett ma már a digitális változat mellett is leteheted a voksot. Az építés új világában 3D-s útmutatók várnak, így a LEGO Creator 3 in 1 készletekből is kihozhatod a maximumot.

Mi alapján érdemes választani a LEGO Creator 3 in 1 szettek közül?

Ahogy a LEGO bármely készletének esetében, úgy a 3in1 megoldásoknál is érdemes szem előtt tartani az építési méretet, az arra szánt időt és persze a nehézségi szintet is. Az életkor, érdeklődési kör és téma szerint is csoportokba sorolható építőjátékok között a 8-9 évesek részére biztosan találhatsz ideális készletet. Ezek egyébként a felnőtt LEGO rajongók érdeklődését is felkeltik, legyen szó akár az autókról, épületekről, hajókról, vagy akár az állatokról.

Kalózhajó (31109) részletesen kidolgozott elemekkel

A kalózvilág rajongóit biztosan elvarázsolja a Kalózhajó LEGO Creator 3 in 1 készlet. A mozgatható vitorlákkal, ágyúkkal és nyitható fülkével rendelkező kalózhajóhoz 3 minifigura, 1 építhető cápa és 1 papagáj társul, de a játék természetesen nem ér véget ennyivel. A kreativitás és persze a könnyen követhető építési útmutató segítségével a Kalózhajóból Kalóz fogadó és látványos Koponya-sziget is kialakítható. A minifigurák bármely építmény esetében jó szolgálatot tesznek. A 37 cm magas, 46 cm hosszú és 19 cm széles hajó lenyűgöző részletekkel várja a téma iránt érdeklődőket. Az 1264 speciálisan kialakított építőelemnek köszönhetően látványos fogadó és sziget is kialakítható, melyek a gyerekszoba díszeivé és az önfeledt játék központi elemévé válhatnak.

Viking hajó és Midgard kígyó (31132)

Nem sokkal messzebbre megyünk a tengerek világától a Viking hajó és Midgard kígyó névre hallgató Creator készlettel sem. A tengeri harcok és a látványos építmények kedvelői valószínűleg teljesen odáig lesznek ettől a szettől is. A hajón egy felépíthető tehén és 2 holló utazik, de nem ez a legnagyobb vonzereje a dolognak. A változatosan beállítható tengeri kígyó ellen a hajó 8 pajzs és hajítógép segítségével képes védekezni. Ha meguntad a tengeri építményeket, akkor menő vikingházat építhetsz, ami még több játéklehetőséget rejt magában a levehető tetőnek köszönhetően. A viking készlethez 4 minifigurát is kapni, ráadásul egy akciódús kalandokat ígérő farkas is kialakítható a szettből. Az állítható nyakkal, állkapoccsal és lábakkal rendelkező állat ellen a viking harcosokkal veheted fel a küzdelmet.

LEGO Creator 3 in 1: Középkori vár (31120)

A látványos építmények szerelmesei számára igazi befutó lehet a Középkori vár (31120). A vár vártoronnyá vagy tetszés szerint piactérré alakítható, nem veszítve annak bámulatos, részletgazdag kialakításából. A 2-szintes Vár börtönnel, királyi szobával, vízimalommal rendelkezik, ráadásul 3 minifigura, 1 sárkány, 3 csirke és 1 patkány is társulnak mellél. A kihajtható hátulsó résszel rendelkező épület belseje megszámlálhatatlan játéklehetőséget kínál. A LEGO átalakítható készletéből vártornyot és középkori piacot is készíthetsz. Az 1426 elemből álló készlet a vártoronyban működő katapult építésére is alkalmas, de a középkori piacról a vízimalom, az őrtorony és a börtön sem hiányozhat. A 3 modell egyébként kiválóan passzol egymáshoz, így 3 szett beszerzésével egy egész középkori birodalmat építhetsz fel.

Otthonos ház (31139) elsősorban lányoknak

A 808 építőelemből álló, 3 különféle építményt magában rejtő Otthonos ház készlet témája alapján főként a lányok kedvenceivé válhat. A szett 2 felnőttet és 1 gyerekfigurát tartalmaz, a kiegészítőkkel teli ház pedig 2 kiállítási pozícióban is megépíthető. A 8 éves kor felett ajánlott készlet egy 4 helyiséggel rendelkező családi házat tartalmaz, ami konyhát, nappalit, hálószobát, gyerekszobát és teraszt is kínál az önfeledt játékhoz. A kinyitható ház 3 emeletes épületté alakítható át, ahol iroda, kávézó és művészeti galéria is helyet kaphat. Ilyen módon a családi házak nyugalmas és a nagyvárosi nyüzsgés élménye is megtalálható egyetlen készletben. A természetért rajongó gyermekek nagy kedvence lesz valószínűleg a tóparti ház, ami hajóval kiegészítve építhető meg a felsorolt építmények elemeit felhasználva. A 19 cm magas, 19 cm széles és 13 cm mély családi ház akár kiállítási tárgyként is remekül mutat a gyermekszobában – persze csak addig, amíg nem kezdődik a kreatív játék.

Cuki kutyusok (31137) minden állatbarátnak

7 éves kor felett remek játékidőt és kreatív elfoglaltságot kínálnak a Cuki kutyusok. A LEGO Creator 3 in 1 készlet gyorsan összerakható kockákból épített kutyákat tartalmaz. Uszkár, beagle, és labrador- ezek sokak kedvenceinek számítanak, és mindhárom állatot megvalósíthatod LEGO kockákból. Az állítható fejnek, faroknak és füleknek köszönhetően mindig más hangulatú állatokat varázsolhatsz a gyerekszobába. A játék nyuszi és a gumicsont vidám kellékek a négylábúaknak, de kutyasétáltató póráz, kutyatál, labda és a gondozást segítő kefe is társulnak a játékhoz. A szett típusához hűen a kis kedvencek átalakíthatók törtpe schnauzerré, moszplivá, huskyivá és hosszú szőrű tacskóvá.

Látványos egzotikus papagáj (31136)

A különleges állatok és a kreatív építőkockák rajongói a készlet segítségével egy bámulatos papagájt építhetnek, de ezt átalakíthatják úszó hallá és persze a színes, állítható lábakkal rendelkező béka sem hiányozhat az állatok sorából. A papagájt forgatni lehet az ülő rúdon, sőt, mozgathatja szárnyait és farkát. A hal szintén mozgatható, és uszonyait is emelni tudja. A 7 éves kor felett ajánlott készlet 253 elemből áll, így egyszerűen elkészíthetők a felsorolt állatok. A 22 cm magas, 11 cm hosszú és 12 cm széles papagáj hordozható méretének köszönhetően bárhová elvihető, így a gyerkőc kedvence akkor is vele lesz, ha más építőkockák nem férnek bele a csomagba. A legjobb az egészben az, hogy ha más állatra vágyna, akkor a 3 az 1-ben szórakozásnak köszönhetően átalakítható, és halat vagy békát kaphat.

Hamarosan érkezik: LEGO Creator 3 in 1 Űrhajós hullámvasút (31142)

2023 augusztusától elérhető az Űrhajós hullámvasút készlet, ami már nevében is sok izgalmat kínál. A 9 éves kor felettieknek javasolt LEGO Creator 3 in 1 újdonsága 1 kanyargós hullámvasutat és 3 mozgó kocsit tartalmaz. A kreatív szettben 5 minifigura, a Föld és a Szaturnusz modelljei éppen úgy helyet kapnak, mint egy látványos űrrakéta és egy super meteor világító kockával. A holdbázis és a hullócsillag a végtelen égbolt és az űrkutatás iránt érdeklődők nagy kedvencei lehetnek. A földöntúli kalandok elmaradhatatlan része a Szabadesés torony és a forgó űrbéli körhinta. A világító kocka mindhárom építménynél helyet kap, bekapcsolás esetén pedig világít. A miniszereplők ruhái cserélgethetők, ez pedig plusz lehetőségeket kínál a különleges kalandokhoz. A 27 cm magas, 27 cm széles és 55 cm mély Űrhajós hullámvasút a játékon túl a gyermekszoba a központi elemévé válhat, már csak látványos megjelenésénél fogva is.

Főutca (31141): 2023 augusztusában érkezik!

Az újdonságok kedvelőinek javasoljuk a Főutca névre hallgató LEGO Creator 3 in 1 készletet. A 9 éves kor felettieknek javasolt játék 1459 eleméből 4 különféle épület alakítható ki. Ezek egymáshoz kapcsolódnak, így egy látványos utcakép készíthető belőlük. A városi utca mellet art deco épület és üzletsor is kialakítható. Ha mindhármat szeretnéd magadénak tudni, akkor érdemes akár 3 szettet is beszerezni. A 3 emeletes sarki szálloda, a hangszerbolt, a lemezbolt a tetőteraszon fellépő zenekarral és a kávézóval a mindennapok elmaradhatatlan épületeit idézik. A hátulról hozzáférhető modellek nyithatók, így végtelen játéklehetőséget kínálnak a kis építőknek.

3 izgalmas állat 1 készletben: Fenséges tigris (31129)

Az esőerdő állatai várják a 9 év feletti LEGO-rajongókat. A 755 építőelem felhasználásával tigris és piros madár építhető, de ha úgy tartja kedvük, akkor vörös panda is megépíthető. A patak állatainak világában koi hal és életterének részét képező vízililiomok készíthetők. Mind a 3 állathoz tartozik egy kisebb modell is. A tigrishez egy piros madár és egy dzsungelbéli helyszín, a vörös pandához Bonsai fa és bambusz, a koi halhoz pedig vízililiomok tartoznak

A LEGO Creator 3 in 1 készletek tökéletes választásnak bizonyulnak mindazoknak, akik szeretik a kreatív alkotást, és nem elégednek meg egyetlen építménnyel, LEGO-figurával. A látványos szettek garantált befutók ajándékozáskor, sőt, néha még a felnőttek is elámulnak azon, milyen sokféle lehetőség rejlik egyetlen szettben. A LEGO Creator 3 in 1 a márka egyik legnépszerűbb típusa, hiszen mindig tud újat mutatni, és igazi meglepetésnek számít minden egyes készlet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük