Főoldal » Lego Darth Vader figurákkal és készletekkel kedvez a LEGO a legnagyobb Star Wars rajongóknak

Lego Darth Vader figurákkal és készletekkel kedvez a LEGO a legnagyobb Star Wars rajongóknak

A dán játékgyártó tisztában van azzal, hogy mennyien oda vannak a Star Wars-ért, éppen ezért számos készlet kapható ma már a kínálatában, ha szeretnénk és elég bátrak vagyunk hozzá, akkor akár megépíthetjük a saját Lego Darth Vader sisakunkat is.

Ha egy Csillagok Háborúja rajongó vagy, és oda vagy a LEGO-kért, biztosan be szeretnéd szerezni a gyűjteményedbe az összes Star Wars témájú Lego készletet. A kínálatban megtalálhatjuk többek között a Darth Vader sisakot, az Imperial Probe droid-ot, a TIE Bombázót, A Birodalmi űrsiklót, vagy éppen Darth Vader Meditációs kamráját is. Ezek pedig mindegyike ikonikus része a Star Wars-nak.

Itt van a Lego Darth Vader sisak a legnagyobb rajongóknak!

A LEGO Darth Vader sisak (75304) összesen 834 darab építőelemből rakható össze, megépített állapotban pedig sokak szerint a sisak tökéletesen megragadja az ikonikus karakter félelmetes kisugárzását.
Ezt a szettet a gyártó kifejezetten a felnőttek számára dobta a piacra, ezt mutatja a dobozon megtalálható „18+” -os jelzés is. A világhírű forma igazi rajongóknak tökéletes ajándék lehet, a sisak aprólékos összeszerelése igényel némi türelmet, és odafigyelést, de a végeredmény később a lakásunk ékeként díszeleghet. Ez a Sisak ugyanis egy gyűjtői darab, így a hozzá tartozó bemutatóállványon méltó helyen büszkélkedhetünk vele a megépítése után.

Természetesen a felnőttek számára is fontos a kikapcsolódás, és a szórakozás is. Ha pedig kedvenc filmünk ikonikus szereplőjének sisakját kell megalkotnunk, akkor biztosan magával fog ragadni bennünket is a Star Wars legsötétebb figurája. Alkosd meg a legendás fejfedő körvonalait, és jellegzetességeit, építsd meg szabadidődben az összetett életfenntartó rendszer legkisebb részleteit is. A LEGO Darth Vader sisak segítségével méltó emléket állíthatsz Sith sötét nagyúrnak. A Darth Vader sisak megépítése után pedig terjeszd tovább a galaxisod határait, és gyarapítsd kedvedre a LEGO Star Wars sisakgyűjteményedet, építsd meg Dart Trooper, Rex Kapitány, Cody Klónparancsnok, Luke Skywalker, vagy éppen Leia Hercegnő fejfedőjét is.

Tökéletes ajándék egy Star Wars rajongónak: Építsd meg a LEGO Darth Vader kastélyát

Darth Vader Kastélya (75251) összesen 1060 LEGO kockából építhető meg, ezt a készletet a gyártó 9, vagy annál idősebb korosztálynak ajánlja. Darth Vader rémisztő kinézetű otthonának építőkészlete számtalan szuper részletet tartalmaz, gondoljunk csak az apró építőelemekből megalkotott lávafolyamra, a földalatti hangárra a keresődroiddal és a dokkolóállomásra. Emellett a csomag tartalmából megépíthetünk még egy ősi Sith szentélyt holokronnal, illetve a titokzatos rekeszeket is, amik még számtalan Sith relikviát tartalmaz. A polcon sorakozó extra lövedékek pedig olyan apró részletességgel lettek kidolgozva, melynek köszönhetően még valósághűbb az építmény.

A hatalmas hangár emellett tartogat még számunkra egy megépíthető TIE vadászgépet is, mely el van látva korongvetőkkel, illetve Lego Darth Vader minifigurájának kialakított ülésével is. Emellett megtalálhatjuk még a bakta tartályt is, illetve Darth Vader meditációs kamráját is, melyből természetesen nem hiányzhat a holografikus kommunikációs eszköze sem. A kastély tetején pedig kialakíthatjuk az önvédelmi koronvetőágyúkkal ellátott találkozóhelyet. A Darth Vader Kastélya (75251) csomag természetesen tartalmazza a klasszikus Lego Darth Vader figurát, illetve 2 császári őrt, egy birodalmi pilótát, illetve a Sötét Nagyúr bakta tartályban lebegő verzióját is. A részletesen megépített vár tartalmaz még egy oldalbejáratot is, a fegyverek között pedig természetesen megtalálhatjuk Darth Vader piros fénykardját, a birodalmi pilóta sugárpisztolyát, illetve a királyi őrség tagjainak a lándzsáit is. A LEGO Darth Vader Kastély felépítve több mint 41 cm magas, 28 cm széles, illetve 23 cm mély. A TIE Vadászgép pedig több mint 6 cm magas, 11 cm széles, és 9 cm hosszú.

Elevenítsük fel a LEGO Darth Vader figurával a filmben megjelenő ikonikus fénykardcsatákat

A LEGO Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader szett (75334) 408 építőelemet tartalmaz, így a 8 évnél idősebb gyerekek számára került ki a boltok polcaira. Ezzel a készlettel a Star Wars rajongóknak lehetőségük van újra átélni az Obi-Wan Kenobi és Darth Vader epikus összeütközését, így kínál a Lego csapata ezzel a csomaggal kreatív, és szórakoztató időtöltést a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt. Ez az építőkészlet számtalan játékos részlettel tudja inspirálni a Star Wars rajongók saját, kitalált történeteiket. A készletben kapunk két forgó harci platformot is, amelynek segítségével élethű környezetben tudjuk lejátszani a két főhős látványos fénykardpárbajait, az aktiválható tűzkorlát pedig hozzájárul ahhoz, hogy még inkább fokozni tudjuk az izgalmakat. A készlet tervezése során a játékgyártó minden apró részletre odafigyelt, így meg tudjuk jeleníteni a játék során a film legikonikusabb jeleneteit. Az átlátszó állványnak köszönhetően például csata közben Obi-Wan Kenobi a film jeleneteiből ismert Erőugrással tudja kikerülni a tüzet. A készletben megtalálhatjuk a Lego Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Tala Durith illetve NED-B droid minifiguráit is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük