Főoldal » Lego Duplo állatok: célkeresztben az állatvédelem

Lego Duplo állatok: célkeresztben az állatvédelem

A LEGO DUPLO állatok többféle készletben elérhetők. Segítségükkel a legkisebbek megtanulhatják az állatgondozás feladatait, és megismerkedhetnek a világon élő izgalmas állatfajtákkal. A ház körül élő kedvencekkel mindennapos a kapcsolat, ám az egzotikus, távoli tájakon élő fajtákkal maximum az állatkertben találkoznak a kicsik. Érdemes élőhelyükről, a hasonló körülmények közötti állatokról is többet megtanítani a gyerkőcöknek, így nem lesznek számukra ismeretlenek a vadasparkokban, állatkertekben sorakozó különleges lények.

A LEGO az állatos készletekkel másra is megtanít. A DUPLO játékok arra hívják fel a figyelmet, hogy az állatok tőlünk, emberektől függenek. Legyen szó akár a róluk való gondoskodásról, akár a természetes élőhelyek biztonságban tartásáról, a márka többet tanít és mutat, mint a tényleges szettekben megtalálható elemek.

Első kutyusom és cicám (10977)

A gyermekek rendszerint a háziállatokkal kerülnek kapcsolatba az állatvilággal. A LEGO DUPLO Első kutyusom és cicám méltán tartozik a másfél éves kor feletti kicsik kedvencei közé. A formák, hangok és aktív mozgások egyaránt felkeltik érdeklődésüket. A játékkészletben egy megépíthető kismacska és kiskutya található meg. A hangokat kiadó kisbarátokkal élmény a játék. A forgó hengerbe helyezve a kis kedvencet, kezdődhet a móka.

LEGO DUPLO állatok: Európa vadállatai

A ház körül élő kedvencek mellett számos állattal fog majd találkozni a gyermek. A LEGO DUPLO állatok népszerű szettként érhetőek el az Európa vadállatai (10979) készletben. A 85 építőelemből álló, az állatvilág csodáiban elkalauzoló készlet két éves kor feletti gyermekeknek ajánlott. A gyermekbarát állatokat a LEGO természetes környezetükben mutatja be. A fák lombjai között éppen úgy otthonra lelhetnek a kedves állatkák, mint a barlangban. A készlet segítségével 11 állatfajtával ismerkedhetnek meg a kicsik. A vadállatok között ezúttal kizárólag azok kapnak helyet, amelyek gyermekbarátnak számítanak, és nem falják fel egymást a játéktérben. A több mint 21 cm magas virágzó fa mellé 25 cm hosszú, 46 cm széles és 23 cm mély játszószőnyeg is társul. 2 felnőtt őz, egy őzgida, róka, madár, nyúl, kacsa, medve, vaddisznó és 2 mókus is megérkezhetnek a gyermekszobába az Európa vadállatai készletnek köszönhetően.

LEGO DUPLO állatok: Dél-Amerika vadállatai

A LEGO DUPLO állatok között a Dél-Amerikai vadállatai (10973) készlet nem véletlen örvend nagy népszerűségnek. Az egzotikus környezetben izgalmas állatokkal ismerkedhetnek a kicsik. A szett 71 építőelemből és számos kiegészítőből áll. A krokodil, a majmok, a lajhár mellett egy kölyök jaguár, a tukán és az alpaka is megtalálható a természetes környezetüket idéző környezetben. Az élőhelyüket fák alkotják, de a sziklás vízesés sem hiányozhat. A 3 dimenziós játszószőnyeg keretei között minden állatka megtalálhatja a számára ideális helyet. A modell több mint 27 cm magas, 47 cm széles és 21 cm mély. A játszószőnyeg több mint 25 cm hosszú, 46 cm széles és 23 cm mély.

Az óceánok vadállatai (10972)

LEGO Duplo 10972 – Az ócánok vadállatai

2 éves kor felett javasolt LEGO DUPLO állatok Az óceánok vadállatai (10972) szett. A 32 építőelemből álló készlet a víz alatti világ csodáival ismerteti meg a gyermekeket. A mélytengeri környezetben élő trópusi hal, bálna és bálna bébi mellett teknőssel is találkozhatnak a kicsik. A vizes környezet szintén építhető, a kihajtható élettér pedig még több információval látja el a gyermekeket arról, milyen helyen élnek ezek a csodálatos lények. A vizes csúszda garantáltan az állatkák és persze a kicsik kedvencévé válik majd. A készlethez tartozó játszószőnyeg 24 cm hosszú, 26 cm széles és 24 cm mély. A barlang rész korallokkal 19 cm magas.

Állatos vonat (10955)

A mobilitás izgalmát és a kedves állatfigurák bájosságát egyszerre kínálja a LEGO DUPLO állatok között, a már másfél éves kortól ajánlott Állatos vonat (10955) készlet. A 15 építőelemet tartalmazó szett az első találkozás lehet a gyermekbarát állatokkal. A tolható játék egy elefánttal, tigrissel és egy pandával szolgálája a játékos tanulás élményét. A vonatra való ráhelyezésük és levételük fejleszti a finommotoros készségeket. Természetesen nem mehetünk el az építés jelentette izgalmak mellett sem, hiszen az állatok 2-4 elemből állíthatók össze. A színek és az állatok megjelenése közötti kapcsolathoz építőkártyák is tartoznak. A kicsik ezekre tehetik az állatokat, így is a tanulási folyamatot előmozdítva.

LEGO DUPLO állatok: A nagyvilág vadállatai (10975)

A világ minden tájáról összegyűjtött kedvencek sorakoznak A nagyvilág vadállatai készletben. A gyártó 2 éves kortól ajánlja a 141 építőelemből álló szettet. A természet és az állatok világa iránt érdeklődő gyerkőcök számára ideális választásnak bizonyul. A 7 kontinens vadvilágát felsorakoztató 22 állat hangkockájának köszönhetően valósághű zajok és állathangok töltik be a játékteret, miközben a világtérképes szőnyegen helyezhetik el a kedvenceket a kicsik.

LEGO Duplo 10975

A készlet kifejezetten jó választásnak bizonyul a tanuláshoz, hiszen nemcsak az állatokkal ismerkedhetnek meg a gyerkőcök, hanem pontos élőhelyükkel, sőt, a világ térképszerű felosztásával is. A térképes játszószőnyeg több mint 99 cm széles és 50 cm mély. Az európai rész több mint 25 cm hosszú, 20 cm széles és 17 cm mély. A méretek magukért beszélnek, de ami ennél sokkal fontosabb, az a játék jelentette tanulási lehetőség, az önfeledt szórakozás köntösében.

A LEGO a tőle megszokott biztonságot és időtálló minőséget kínálja akkor is, ha a DUPLO készletekről van szó. A legkisebbek elsőként saját környezetük, majd a különféle állatok iránt kezdenek el érdeklődni. Miért ne varázsolnád a kontinensek sajátosságait a gyermekszobába, akár kiállítható szett formájában? A LEGO DUPLO állatok izgalmas készletekkel, kedves állatokkal, és a természet szeretetének csodájával várják a kicsiket már akár másfél éves kortól. Fedezd fel a bennük rejlő lehetőségeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük