Főoldal » LEGO Nyíregyháza állás – Ezek a sikeres álláskeresés titkai!

LEGO Nyíregyháza állás – Ezek a sikeres álláskeresés titkai!

A LEGO Nyíregyháza állás tekintetében is izgalmas lehetőségekkel áll a munkaerőpiacon jelenleg keresgélők rendelkezésére. A nyíregyházi telephely 2014-ben kezdte meg működését, akkor még 120 000 négyzetméteres területtel, amit a későbbiekben 160 000 négyzetméterre növelt. A 3000 főnél is több embert foglalkoztató vállalat további 50 százalékos növekedést célzott meg 2022-ben.

A dán játékgyártó LEGO Csoport világszerte ismert, hazánkban pedig az alapanyagoktól kezdve a késztermékig szinte mindent gyártanak, csomagolnak. A hosszú távú növekedést megcélozva történik a magyarországi gyár folyamatos fejlesztése, méretének növekedése. Hazánkon kívül Csehországban, Mexikóban, Kínában és Dániában folyik a népszerű LEGO készletek előállítása. A tervek szerint Vietnámban és az Amerikai Egyesült Államokban is gyártóhely épül, előreláthatólag 2025-ig.

Fenntarthatóság a LEGO-nál

A cél nem más, mint a legnagyobb érdeklődésnek örvendő piacokhoz közel megjelenni. Ez már abba az irányba mozdul, amit a LEGO kiemelt jelentőséggel kezel az elmúlt időszakban. Nem másról van szó, mint a fenntartható fejlődésről. A cukornád-alapú építőkocka elemek már az ökológiai lábnyom csökkentését szolgálják, a próbálkozások végső célja a teljes LEGO kínálat ilyenre történő lecserélése. A LEGO Csoport egyébként a klímaváltozás negatív hatásait a gyártórészlegek szén-dioxid kibocsátásának csökkentésével is igyekszik ellensúlyozni. A nyíregyházi gyártelep esetében például egy napelempark is épült, kifejezetten az energiafelhasználás forrásainak átalakításához. A megújuló energiaforrások alkalmazása mellett a csomagolás terén is újítások várhatók. 2025-ig a dobozokban helyet kapó műanyag csomagolásokat papírra igyekszik a cég felcserélni.

A környezettudatosság egyfajta társadalmi felelősségvállalással is társul. A márka azon munkálkodik, hogy a nyitott, barátságos vállalati kultúra lehetővé tegye a hangulatos munkahelyi légkört. Nem véletlen, hogy 2022-ben az Év legvonzóbb munkaadójának választották Magyarországon a nyíregyházi üzemet.

LEGO Nyíregyháza állás: találd meg a Számodra megfelelőt!

A LEGO Nyíregyháza állás kapcsán többféle lehetőséggel is várja az elhelyezkedni kívánókat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az online álláskeresés a leginkább népszerű manapság, s ennek előnyeit akkor is érdemes kihasználni, ha a célterület az ország keleti fele. Nyíregyházán és az agglomerációban sokan találták meg a számításukat a LEGO-nál, nyitott pozíciókra pedig mindig rátalálhatsz a világhálón böngészve. Akár a LEGO hivatalos oldalát is segítségül hívhatod, ahol az ország és a tevékenységi kör megadásával világosan láthatod, hova keresnek aktuálisan szakembert. A mérnöki és a manager-i pozíciókat keresők mellett adminisztratív és a tényleges gyártási területre szinte mindig akadnak munkalehetőségek. A folyamatos karbantartás és minőségbiztosítás szoros kapcsolatban áll egymással, így az elektromos karbantartó pozíció is megélhetési lehetőséget kínál az érdeklődők számára.

Nem csak egy brand!

A LEGO Csoportot a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb vállalatának egyikeként ismerte el. A dán cégcsoport világszerte jelen van készleteivel, szolgálva a gyermekek kreativitásának fejlődését és a felnőttek önfeledt kikapcsolódását. Az inspiráló szettek többféle témakört felölelnek, és a gyártó által javasolt korosztálynak megfelelő készletekkel a kicsik megismerhetik az őket körülvevő világot. A cél a fiatal generáció felkészítése a jövő kihívásaira, ezért korántsem mindegy, hogy milyen üzenetet közvetít a LEGO. Nem véletlen a környezettudatosság irányába történő elmozdulás sem, ráadásul ma már minden család és márkarajongó tudja, hogy a LEGO sokkal több, mint pusztán egy sikeres brand. A kreatív és alkotó tevékenység, a különleges gyűjtő példányok és az újdonságok izgalma várja az építőjátékok rajongóit.

LEGO Nyíregyháza állás: induljon a karrier!

Végig kísérte sokunk gyermekkorát, és nem ritka, hogy felnőttként is előszeretettel választjuk a kifejezetten gyűjtői példányokat. A LEGO Csoport vállalatainál történő munkavállalással nemcsak közelebb kerülhetsz ehhez a kétségkívül izgalmas világhoz, hanem betekintést nyerhetsz abba a folyamatba is, amelynek köszönhetően a mesteri módon megalkotott játékok végül az üzletek és webáruházak polcaira kerülnek. A LEGO Nyíregyháza állás kínálatában is előkelő helyet foglal el. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy világcégnél történő elhelyezkedés esélyt kínál a ranglétrán történő folyamatos előre lépésre, és akár a nemzetközi karrier beindítására is.

LEGO Nyíregyháza állás – Nem ez az egyetlen opció!

Külföldi munkavállalásban gondolkodsz? A LEGO a világ számos országában jelen van, és változatos pozíciókra várja mindazok jelentkezését, akik egy nagy és korrekt családhoz szeretnének tartozni. A nyelvismeret és egyes pozíciókban a kreatív gondolkodás nélkülözhetetlen, ám a mérnöki szemlélet, a pontosság vagy éppen a marketingcélú hozzáállás is lényeges tulajdonságok lehetnek. A LEGO oldalán a karrier témával foglalkozó részben hasznos információkhoz juthatsz, de ha a LEGO Nyíregyháza állás kapcsán az elsődleges célod, akkor a legnagyobb álláshirdetési portálokon célszerű nézelődni. A célirányos keresés és a hírlevelekre történő feliratkozás hamarabb meghozhatja eredményét, mint azt elsőre gondoltad volna.

Ne feledd, a munkavállalás világában a képzettség és a nyelvismeret mellett a magabiztosság is kiemelt jelentőséggel bír. Miért ne kezdhetnéd napjaid a világ egyik vezető játékgyártó cégénél? Hidd el, hogy semmi sem lehetetlen, innentől kezdve pedig megnyílnak a kapuk előtted! Az a bizonyos szamárlétra gyakran elkerülhetetlen, de a kitartás mindig meghozza gyümölcsét. A LEGO Nyíregyháza állás és karrier építése kapcsán egyaránt remek választásnak bizonyul, így a térségben tervezve jövőd mindenképpen megér egy próbát valamelyik nyitott pozíció megpályázása.

Képek: Legosaurus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük