Főoldal » LEGO Pozsgások (10309): dekoráld otthonod különleges növényekkel!

LEGO Pozsgások (10309): dekoráld otthonod különleges növényekkel!

A LEGO Pozsgások a Botanical Collection méltán népszerű készlete. A 771 építőelemből álló, 18 éven felülieknek ajánlott szett a növények világát hozza közelebb a LEGO jelentette élményekhez. A 8 különböző pozsgás növény kis cserepekben kap helyet, és ezeket kedved szerint rendezheted, vagy akár egyesével is elhelyezheted a lakás díszítő elemeként. Az időtálló minőséget képviselő LEGO építőelemekből megalkotható növények kültéren és beltérben egyaránt megállják a helyüket. A valósághű részletek izgalmas színekkel társulnak, a pozsgások leveleit pedig egyéni ízlésed szerint rendezheted.

A LEGO nemcsak arról híres, hogy a gyermekek kreatív tanulását, és a világ ilyen módon való felfedezését kínálja, hanem a felnőtteknek is remek szórakozást biztosít. A kifejezetten ez utóbbiaknak szóló készletek között a LEGO pozsgások szett a növények szerelmeseit varázsolja el, s ugyanakkor a lakás egyfajta stílusos, különleges dekorálásáról is gondoskodik.

Mit tud a Botanika Gyűjtemény?

A LEGO egyedisége minden otthonban jól mutat. Legyen szó egy Star Wars készlet gyűjtői példányáról, vagy valamelyik világhírű építmény építőelemekből történő megalkotásáról, a végeredmény mindenkit elvarázsol. A Botanika Gyűjtemény kifejezetten a növényrajongók kedvencének számít. A cserepes növények, a virágcsokrok, virág dekorációk és igazi kuriózumnak számító LEGO Pozsgások a felnőttek képzeletét ragadja magával, az építés folyamata pedig egyfajta szeánsz, amikor átadhatod magad az alkotás örömteli élményének. Az elképesztő színek és az igazi növényekhez megtévesztésig hasonlító, ám a LEGO-tól ismert precizitással megalkotott részletek az enteriőr mutatós részeivé válhatnak.

Élethű szukkulensek

A LEGO Pozsgások megalkotóit valódi növények ihleték, amelyek akár a Te sziklakertedben is megtalálhatók. A szukkulensek néven is ismert bájos növénykék nem véletlen tartoznak sokak kedvencei közé. Különleges megjelenéssel rendelkeznek, és az ember azt érezheti velük kapcsolatban, hogy egy egészen egyedi növényvilággal van dolga. A pozsgások részleteinek kidolgozásakor is a természet adta az alapot, biztosítva ezzel, hogy élethű dekorációk sorakozzanak polcaidon, asztalodon, vagy akár a kültéri étkezőasztal díszeként.

LEGO Pozsgások személyre szabható kialakítással

A készlet minden pozsgásához külön kis tartó jár. Ezeket a megfelelő elemekkel kombinálhatod egymással, sőt, akár egyenként is jól mutatnak. 3 különálló útmutató füzet is társul a szetthez, melyek segítségével lépésről-lépésre építheted fel új kedvenceid. A Botanika gyűjtemény bármely tagja kitűnő választásnak bizonyul növényimádóknak és LEGO-rajongóknak egyaránt. A textúrák, a színek, a valódi növényekre hasonlító, mégis a LEGO élményvilágát a 4 fal közé varázsló növények nagy népszerűségnek örvendenek a felnőttek körében. A megépíthető modell több mint 13 cm magas, 17 cm széles és 17 cm mély.

Nem a LEGO Pozsgások az egyetlen!

A Botanical Collection egyre bővülő kínálattal áll mindazok rendelkezésére, akik a természet szépségeit látnák viszont kedvenc építőelemeikből kialakítva. A Pozsgások kétségkívül különleges megoldástokkal áll rendelkezésre, de egyéb izgalmas növények is elérhetők a jól ismert, vagy éppen a kifejezetten az adott készlethez megalkotott LEGO elemekből. Nézzünk most ezek közül néhányat!

Bonsai fa (10281)

A Bonsai fa már önmagában is egyfajta nyugalmat és befelé figyelést sugall. A különleges kiállítható darab 878 építőelemből áll, és egyértelműen a felnőtt LEGO-rajongókat célozza meg. A bonsai művészeti már évezredek óta ismert, és a fák szerelmesei az apró méret és az egyedi megjelenés apropóján világszerte rajonganak az enteriőr sajátos részét képező növényért. A LEGO készlet segítségével otthonodba varázsolhatod a sajátos építőelemekből megvalósítható modellt. Használhatsz zöld leveleket hozzá, de ha úgy tartja kedved, nyíló cseresznyevirágokkal dobhatod fel megjelenését. A rózsaszín virágban békás részletek lapulnak, ami külön pluszt ad hozzá a készlethez. A zseniális tervezői munkának köszönhetően a békaelemek rózsaszínre festésével a fa virágaihoz elképesztően hasonló elemek születtek.

A kb. 18 cm magas, 21 cm hosszú és 20 cm széles modell levelei tetszés szerint elrendezhetők, és az évszaknak megfelelően cserélhető le a levélzet elképesztő virágokra.

Tudtad, hogy a Bonsai leveleihez növényi alapú műanyag elemeket használtak fel? A fenntartható forrásból származó cukornád lehetőséget kínál arra, hogy a LEGO építőelemek ökológiai lábnyoma csökkenthető legyen. A világcég célja nem más, mint az, hogy 2023-ra sikerüljön a LEGO kockákat fenntarthatóvá tenni.

A Bonsai fa építésekor érdemes kihasználni a kreativitás és az alkotás kínálta kikapcsolódást. Az útmutató alapján következetesen, lépésről-lépésre haladva nyílik meg előtted egy olyan világ, ami a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt elvarázsolja. Gondoltad volna, hogy a megfelelő gondozás mellett egy bonsai fa akár 100 évig is élhet? A természet csodáját csak egy dolog múlja felül, ez pedig nem más, mint a LEGO időtlensége.

Papagájvirág (10289) saját elképzelésedre hagyatkozva

A LEGO növények egyik nagy előnye, hogy egyéni elképzeléseid szerint állíthatod be azok leveleit, virágjait. Nincs ez másként a Papagájvirág esetében sem. A modell már méreteiben is egyedülálló, ugyanis több mint 46 cm magas, a virágcserép átmérője pedig több mint 13 cm. Ha jobban megfigyeled, a virág porzói lila LEGO kardokból állnak össze. További sajátosság, hogy a Papagájvirág könnyed ringással adja vissza a valódi növényeknél jellemző mozgást, ha belekap a szél a levelekbe. Az 1172 építőelemből álló készlet ismételten a felnőtt rajongókat célozza, akik kiállítási tárgyént tekintetének a belső tér részét képező, sajátos cserepes növényre.

A LEGO Pozsgások igazi befutónak számít!

A Botanical Collection bármely modellje ideális választásnak bizonyul ajándékozáskor, de akár saját magad is meglepheted az alkotás örömével. A különleges, akár részekre szedhető szettek iránt érdeklődők a LEGO Pozsgások személyében biztosan megtalálják számításukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük