Főoldal » Lego város készletek 2023-ban

Lego város készletek 2023-ban

Számos újdonsággal gazdagodott a Lego város kínálata 2023-ban, az újdonságok egyike a Rendőrmotoros (30638), akinek igazi terepakadályokon kell küzdenie, a Lego öt éves kortól ajánlja ezt a készletet, aminek része egy rendőr minifigura is, hogy lehessen kivel motorozni.

Egy másik készlet is napvilágot lát, ezt is öt éven felülieknek ajánlja a Lego, ez a 30639-es cikkszámon elérhető rolleres kislány kutyával. Egy rózsaszín rollert kapunk egy bukósisakot viselő kislánnyal, és mellé egy husky kutyát, akivel aztán róhatjuk a köröket a kutyás parkban, a kislány kezében pedig jutalomfalatos tasak is található, a még teljesebb élményért.

Egy motorkerékpáros kaszkadőr medvét (60356) is köszönthetünk hamarosan, ez a tíz építőelemből álló szett szintén öt éven felülieknek ajánlott. Lendkerékkel valósághű akciónak lehetsz te is a része, a motoros szett pedig egy minfigurát is tartalmaz, aki macis bukósisakban vág neki a kalandoknak.

A motorkedvelőknek jó választás lehet a Cyber kaszkadőr motorkerékpár (60358) is, ami szintén az ötéves kor felettieknek ajánlott és 13 építőelemből áll. Ez egy lendkerekes kaszkadőrmotor, tehát mozgásba hozható és egy motoros is a készlet része.

Lego város – védelmi szervek akcióban

És ha még nem volt elég az akciókból, akkor érdemes megnézni a Rendőrkutya-kiképzés (60369) szettet is, ami 197 építőelemből áll és igazán akciódús élményeket kínál a játékosoknak. A szettben találsz egy terepjárót, egy utánfutót, három tréning tevékenységet, úgymint gyakorló mérleghinta, ugrókorlát, és a kutyalépcső, két minifigurát, valamint felnőtt és kölyökkutyákat.

A kutyás élmények mellé pedig már rendőrös élményeket is kínál 2023-ban a Lego, ez az újdonság a Hajsza a rendőrkapitányságon (60370) néven érhető el és 172 építőelemből áll, négy éves kor felett ajánlható. A kapitányság épületében többek között van egy felemelhető korlát, egy iroda és egy kitörő funkcióval ellátott börtön is.

A rendőrség után pedig látogassunk el a Mentő járművek központjába (60371), ami egy 706 elemből álló, és hat éves kor felett ajánlott készlet. Ezzel a készlettel elérhetők a mentők, a rendőrök és a tűzoltók is. Kétemeletes központ, ami tele van részletgazdag holmikkal, tűzoltó helikopter, rendőrségi terepjáró és egy bűnöző motorja is vár rád, ezek kívül a készlet része 5 minifigura is.

Izgalmas élményeket kínál a Rendőrségi tréning akadémia is (60372), ami hat éves kor felett ajánlott és 823 elemből áll. Több helyiséget is tartalmaz az akadémia, van egy szabadtéri pályája is mászófallal, mászókorláttal és kötélpályával. Egy vezethető autó, hat minifigura és egy ló is a készlet része.

A Tűzoltóhajó (60373) is csupa izgalmat kínál az öt éven felülieknek, 144 elemből áll, a készletben találsz egy hajót és egy motorcsónakot, valamint három minifigurát. És megjelent a Tűzvédelmi teherautó is (60374), 502 építőelemből a hét éven felülieknek. Igen sok funkciót képes ellátni ez a teherautó, van irányítóközpontja, tűzoltó és szárazföldi drónja. Különböző elemeket is ki lehet lőni a teherautóból és a drónból is, három minifigura is segít ebben.

A négy éven felülieknek is ajánlott már az a Tűzoltóállomás és tűzoltóautó (60375), ami 153 elemből áll és bárki bepillantást kaphat a lánglovagok izgalmas életébe, a készletben vannak alvóhelyiségek, garázs és vészcsúszda is, emellett pedig egy rugalmas tömlővel rendelkező tűzoltóautó és tetőtéri létra.

A négy éven felüli állatkedvelőknek pedig ajándékba is jó választás lehet az Állatmentő (60382), a kisállat-mentőszolgálattal hordágyon viheted az állatokat mentőautóba, kutyatál és csont, fecskendő és cumisüveg is a készlet része és persze egy kutya és egy macska.

Új járművek Lego városban

Öt éven felüliek számára jelent izgalmas perceket az Elektromos sportautó (60383), amihez töltő és napelemek is társulnak, ráadásul magad tudod csatlakoztatni a töltőhöz.

Egy komplexebb újdonságot jelent a Pingvines jégkása autó (60384), ami öt éven felülieknek ajánlott és 194 építőelemből áll. A nyári hangulat elengedhetetlen kelléke a jégkása, ezzel a pingvines járművel pedig igazán klassz pillanatokat lehet átélni, van egy előkészítő terület négy jégkásagéppel, csúszóajtós kiszolgálóablak és egy vásárlói és egy pingvin jelmezes figura.

Egy városban pedig szükség lehet egy kotrógépre (60385) is, amit az idei évtől megtalálunk a Lego City kínálatában, légkalapáccsal, cserélhető kanállal és emelővel, és persze két munkásfigurával.

A Szelektív kukásautó (60386) is több funkciót el tud látni, ez a 261 darabból álló részletgazdag készlet öt éves kor felett igazán jó választás. Mint ahogy most már 4×4-es terepjárós kalandokat (60387) is átélhetsz, építve, játszva tanulhatsz izgalmas módon.

Lego város különleges újdonságai

A Gaming verseny teherautó (60338) egy igazi komplex szórakozási lehetőséget kínál a hét éven felülieknek, az e-sport verseny játékkészlet varázslatosan menő.

Már elérhető az Egyedi autók szerelőműhelye (60389) is, ami 507 építőelemből áll és hat éves kor felettieknek ajánlott. Egy igazán jól felszerelt műhely, pont olyan, mint az igazi, rámpával, játék emelővel és két testre szabható autóval.

A Kerti traktor (60390) a kisebbeknek ajánlott és 86 elemből áll. Azokat a kis kertészpalántákat célozza meg, akik szeretnének fákat ültetni, miközben katica és mókuska is segítik a munkát.

Újdonság még a Rendőrségi motoros autós üldözés (60392), az 59 elemből álló készlet öt éven felülieknek ajánlott, van továbbá egy 4×4 Tűzoltóautós mentés (860393) szintén öt év felett ajánlott és 97 elemből áll, nyitható vezetőfülkével és tábortűzzel. És a sornak még nincs végre, a természetbe kalandozhatunk az ATV és Vidra lakkal (60394), ami 90 elemből áll. Egy ATV terepjáró parkőr, két vidra, béka és madár is a szett része.

Hamarosan érkezik a Kaszkadőr járgány és tűzgyűrű kihívás (60357), a Csont nélkül – kaszkadőr rámpa kihívás (60359), A Pörgős kaszkadőr kihívás (60360), a Nagyszerű kaszkadőr kihívás (60361), hogy teljes legyen a Lego város.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük