Főoldal » Új Lego Friends készletek 2023-ra

Új Lego Friends készletek 2023-ra

Új Lego Friends készletek jelentek meg januárban, az egyébként is bőséges kínálat is tovább bővül, a Lego Friends sorozat elmúlt tíz évében ez az egyik legtermékenyebb év, tele új karakterekkel, állatokkal és helyszínekkel. De csapjunk is a lovak közé és nézzük meg, hogy mit is kínál a Lego Friends 2023-ban.

Új Lego Friends készletek

Itt van például a négy éven felülieknek ajánlott Fánkozó (41723), ami 63 építőelemből áll, egy színes kis inspiráló szett, ami segít a gyerekeknek megtanulni építeni, miközben elmerülhetnek a kreatív mókában is. A kiegészítők között van egy tál, bogyós gyümölcsök, pohár, három fánk gyümölcslé, pénz, két szék és egy asztal is, ami lehetőséget kínál a játékos formában való tanulása. A Lego Friends univerzuma pontosan ezt kínálja, a közös élmény és móka, barátkozás lehetőségét és ezt jelenítik meg ezek a készletek is. A fánkozóban Liann és Leo karakterei, egy autós kiadóablak is van.

A játék maga 8 centiméter magas, 8 centiméter széles és 8 centiméter mély, a Legoval most ismerkedőknek tökéletes ajándék.

Csakúgy, mint a hasonló korosztálynak ajánlható Kempingezés (41726) szett, ami 87 építőelemből áll. Egy lakóautót és egy hozzákapcsolható autót tartalmaz, két Lego karakterrel, a természetbarát Autumnnal és a városi lánnyal, Aliyával. A lakóautó tetejét le lehet venni, és olyan kiegészítőket is tartalmaz a készlet, mint a fényképezőgép, a tábortűz és a pillecukor, a képzelőerő szab csak határt az önfeledt játéknak.

Mint ahogy a közös játék élménye élhető át a Bioboltban (41729), ami nyolc éven felülieknek ajánlott és 830 építőelemből áll. egy megépíthető bioboltot kapunk a dobozban, ami öt figurát is tartalmaz, új hozzávalókat, valósághű részletket, így játékosan tanulják meg, hogy törődjenek a bolygóval.

A legtöbb gyerek szereti a boltos játékokat, akik pedig már nagyban játszanak azok számára a Belvárosi design- és virágbolt (41732) is igazán jó szórakozást jelent. Ez a 2010 elemből álló készlet tizenkét éves kor felett ajánlható. A gyerekek különböző módokon rendezhetik el a modellt, az üres lakásban különböző lakberendezési tárgyak választhatók, és a virágüzletben is sok-sok virág vár. A szettben ráadásul 9 Lego Friends karakter is található. Ez egyébként egy kiállítható modell, egyedivé varázsolható, a moduláris stílus ugyanis lehetőséget kínál, hogy mindenki a maga ízlése szerint rendezze el a boltját.

A kisebbeknek kínál nagy élményeket a Mobil teázó (41733), ami 109 elemből áll és hatéves kor felett ajánlott. Novával és Matildával lehet buborékteát készíteni, amihez aztán epret, tejszínhabot és dekorcukrot is lehet adni. Ezt a mobil teázót ráadásul egy robogóhoz csatlakoztatva új vásárlókra is lelhetsz.

Lego Friends készletek – állatok és kempingezés

Hév éves kor felettieknek szuper szórakozási lehetőséget kínál a 785 elemből álló Mobil miniház (71735), ami egy autóval is vontatható miniház. A ház kinyitható, van benne fürdőszoba és konyha, hálószobák és egyéb kiegészítők is, mint amilyen a tábortűz, a szett része pedig három figura és három kisállat is, és a konyhában saját hűtőt és sütőt, fiókokat találsz, egy fürdőszoba is helyet kapott benne, valamint egy-egy hálóhely minden figurának, madárház, postaláda, napelemek és sok minden más is. Igazi kalandokat ígér.
Csakúgy, mint a Kutyamentő bicikli (41738), ami 125 elemből áll és hatéves kor felett ajánlott. Akciódús élményeket kínál a kutyaimádóknak, ahol kutyamentő akciókat lehet eljátszani.

Lego Friends készletek – szobák és a cicahotel

Liann szobája (41739) is egy idei újdonság, hat éven felülieknek és 204 építőelemből. Hálószobát és művészeti stúdiót építhetsz, Liann és Autumn figurája is benne van, és olyan művészeti anyagok is vannak, mint festékes tubusok, paletták, festőállvány, képregény, gördeszka és pattogatott kukorica, művészetkedvelőknek igazán jó választás. Mint ahogy Aliya szobája (41740) is kalandos, 209 elemből áll, a végtelen ottalvós történetek helyszíne építhető meg így. Forgószék, asztal, tévé, két ágy és sok-sok kiegészítő, kutyajátékok, könyvek, telefon és lámpa is része a készletnek.

A 445 elemből ál Cicahotel (41742) is egy jó választás a kisállatrajongó hat éven felülieknek, két figurával és három macskával. És sok-sok macskás kiegészítővel, mint amilyen a korona, masni és virág, ezen kívül macskaeledel, macskaalom lapáttal, halas játékkal, labdával labdával és kaparófával.

Más élményeket kínál a Gördeszkapark (41751), hat éven felülieknek 431 elemmel. A Lego Friends parkjában három figura (Liann, Zac és Luna) is szerepel, ezen kívül sok-sok izgalmas kaland, egysoros görkori, gördeszka, robogó, Luna kerekesszéke, bukósisakok. Rámpák és korlátok, igazi ügyességi játék.
Az újdonságok között pedig Leo szobája (41754) is megtalálható, hat éven felülieknek és 203 elemmel és Leo és Olly figurájával, valamint Churroval, a cicával. Ez a tengerpart témájú készlet igazán nagy kedvenc lehet, csakúgy, mint Nova szobája (41755), 179 elemből. Ez egy igazi gamerparadicsom, két figurával, Nova és Zac is a szett része a Lego Friends idei termékeinek, és Pickle a menhelyi kutya karakterét is tartalmazza, akinek saját kerekei és ágyfeljáró rámpája is van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük