Főoldal » Új Lego Ninjago készletek 2023-ban

Új Lego Ninjago készletek 2023-ban

Hivatalosan is leleplezték a Lego Ninjago 2023-as készleteit. A jelenlegi Ninjago történet ugyan véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy a Lego abbahagyta a készletek gyártását, sőt. Új, de mégis ismerős kinézetű építményekre számíthatunk, amelyekben gépek, járművek és sárkányok is megjelennek. A karakterek is változatlanok, visszatér Kai, Lloyd, Cole, Zane, Jay és Nya is. A Lego és a Ninjago rajongói már tűkön ölve várták az új készleteket, melyek immár meg is érkeztek.

Lego Ninjago készletek – Kai nindzsa versenyautója

Az egyik újdonság Kai nindzsa versenyautója (71780), ami hat éves kor felett ajánlott és 94 építőelemből áll. Az autónak kinyitható a vezetőfülkéje, a hátsó részén pedig egy aranyszárnyas légterelőt is találsz. A terepjáró utcai versenyautóvá alakítható úgy, hogy kicseréled a négy kereket. A készletben találsz egy Kai minifigurát, aki két aranykatanával is fel van szerelve. Kai-t az autóba is beültetheted. Az építés során pedig digitális segítséget is igénybe vehetsz, ehhez nem kell más, mint a Lego Builder appot telepíteni. Az alkalmazás intuitív építési kalandokat kínál, az applikációban felnagyíthatod és megforgathatod a modellek háromdimenziós változatát, készleteket menthetsz el és nyomon követheted a haladásodat is. Az autó 5 centiméter magas, 14 centiméter hosszú és 10 centiméter széles.

Lloyd EVO robotcsatája – Lego Ningajo készlet 223 darabból

Készülj fel a félelmetes csaták sorozatára, amikor Lloyddal és robotjával szállsz harcba. Vigyázz a gonosz zöld csontharcosra és a válogatott csontfegyverekből álló robotjára. A Lloyd EVO robotcsatája (71781) készlet 223 darabból áll és ez is hat éven felüli Ninjago rajongóknak ajánlott, fantasztikus építési élményt kínál. Két állítható robotot és két minifigurát tartalmaz a készlet, olyan lenyűgöző részletekkel, mint az arany páncél és szárnyak Lloyd robotjának. A gyerekek pedig egy Rugalmasság zászlót is kapnak, ha sikeresen teljesítik a kihívást. A gyűjthető zászlók más Ninjago készletekben is ott vannak, így Cole EVO földsárkánya és Kai EVO robotversenyzője összeállításáért is jár az újabb és újabb zászló. A harci szerepjátékokhoz két minifigura is jár, egy arany Lloyd és egy Csontharcos.

Földsárkány és robotversenyző

Cole EVO földsárkánya (71782) a hét éves kor felettieknek ajánlott. A 285 építőkockából álló készlet igazán különleges pillanatokat tartogat. Fogj össze te is Cole-lal, és csapj össze a gonosz Csontskorpióval. De vigyázz, hisz a gonosz kaszával van felfegyverkezve. Ha le akarod győzni, fejleszd a sárkányod nagyobb és erősebb fenevaddá az aranyszárnyakkal és -farokkal. Ha sikerrel teljesíted ezt a kihívást, tiéd lehet az Erő zászlaja. A készlet két minifigurát is tartalmaz, Cole és a Csontskorpió figuráját, akik mindketten készen állnak a csatára.

Az idei újdonságok között megtalálod Kai EVO robotversenyzőjét (71783) is, ami 312 elemből áll és hét éves kor felett ajánlott. Ez a szett egy robot motorkerékpáros szett, amivel szélsebes versenyeket rendezhetsz. Ebben a szettben Nya-val együtt kell leszámolnod a zöld csontharcosokkal, de vigyázz, mert a Csontkirály karddal van felfegyverkezve és a Csontvadász is rád leselkedik. Győzni úgy tudsz, ha a nindzsa motorját arany elemekkel fejleszted tovább. Ha ez sikerül, akkor egy újabb zászló lehet a tiéd, a Fókusz zászlaja.

Villám repülő és mechanikus titán – Lego Ninjago újdonságok

A Ninjago rajongók készletéből nem hiányozhat Jay EVO villám repülője (71784) sem, ami 146 építőelemből áll és a hatéves korosztály felettieknek ajánlott. Szárnyalj te is az égen Jayjel, hogy megvédd Ningajo Cityt. Tartsd szemmel a gonosztevőket, miközben járőrözöl, amikor pedig megállsz, a gépet tovább is fejlesztheted, hogy még nagyobb és félelmetesebb legyen: ehhez rendelkezésedre állnak az aranylapátok, a kormánylapát és két erős szegecslövő is.

Izgalmas pillanatokat kínál Jay mechanikus titánja (71785) is, ami 794 elemből áll és kilenc éves kor felett ajánlott. Készülj fel egy epikus csatára, amikor Jay legerősebb titánja és harcostársa, Nya három veszélyes zöld csontharcossal száll szembe. Sárkánypengék, katanák és lövők segítik a védekezést a Csontkirállyal szemben.

A készletből Zane jégsárkány teremtménye (71786) sem hiányozhat, ez a tíz éven felülieknek ajánlott készlet 973 elemből áll. Ereszkedj le az égből Zane-nel és a félelmetes jégsárkányával, hogy felvegyétek a harcot a három gonosz zöld csontharcossal. A sárkány éles jégkarma, szarva, farka és jeges lehelete nagy segítségedre lesz ebben. Ha pedig megnyerted az összecsapást, akkor a modellt átépítheted egy hatalmas aranypengével hadonászó, két lábon álló, impozáns sárkányharcossá.

Egy egész dodzsó a tiéd lehet, a Kreatív nindzsadobozzal (71787), amit már ötéves kor felett bátran lehet használni és 530 elemből áll. Nya, Kai és Wu mesterrel gyakorolhatod képességeidet, fejlesztheted az erődet és az ügyességedet az akadálypályán kialakított gyakorlótéren, de arra is készen kell állnod, hogy a Csontvadász ide is be akar törni.

Végezetül Nya EVO vízi sárkánya (71800) is az idei újdonságok közé tartozik, melynek segítségével Nya és vízi sárkány oldalán lovagolhatsz új csatába, hogy szembeszállj a Csontőrséggel. Persze Lloyd is ott van, hogy segítsen. A 173 építőelemből álló Lego Ninjago készletet hatéves kor felett ajánlják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük