Főoldal » Új Lego virágok a kollekcióba!

Új Lego virágok a kollekcióba!

A Lego virágok mindig is fontos kiegészítői, kellékei voltak a Lego birodalomnak. A virágok szemet gyönyörködtetők a valóságban is, és ha felépítünk egy Lego világot, akkor bizony az is elképzelhetetlen lesz egy idő után a színes virágok nélkül. Nem véletlen, hogy a Lego mindig is törekedett arra, hogy ezeken az apró színes építőkockákon keresztül az egész világot bemutassa. A kicsiknek nagy segítséget jelent ez, amikor a színekkel és számokkal ismerkednek, a nagyobbak pedig már az agyuk fogaskerekeit is aktívan megmozgatva léphetnek be a Lego világába. Ahonnan természetesen a virágok sem hiányozhatnak. A Lego sokak örömére most két új virágcsokorral is megjelent, melyekkel otthonunkat is dekorálhatjuk.

Új Lego virágok – itt a Vadvirág-csokor

Ezek egyike a Lego Icons Vadvirág-csokor (10313), melyet 18 éves kor felett ajánl a gyártó és 939 építőelemből áll. A lakás vidám és különleges dísze lehet ez a Lego csokor, ami nyolcféle vadvirágból áll. Jó választás akkor is, ha természetkedvelő vagy, és akkor is, ha kezdő virágkötőnek számítasz és szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, virágok között lenni. A Vadvirág-csokor igazi felüdülés lehet, a csokrot akár a barátaiddal, családtagjaiddal együtt is össze tudod állítani, így átélve a közös alkotás feledhetetlen pillanatait. A készlet tartalmából összesen 16 szál virágot tudsz összeállítani, ez pedig akár több csokorra is elég, az, hogy melyek kerülnek egy vázába, már a te kreativitásodon múlik. Persze a játék és a koncentrálás közben tanulhatsz is, hisz még mindig kérdés, hogy be tudod-e azonosítani a különböző fajtákat. Pipacs és levendula is van a virágok között, a többit pedig majd te magad felismered.
Ha pedig nem magadnak szeretnéd megőrizni a csokrot, akkor kiváló ajándék lehet annak, aki szereti az örökvirágokat. Ráadásul, ha már megvan a Lego Virágcsokrod (10280), akkor ezekkel a vadvirágokkal együtt igazán különleges csokrokat készíthetsz, a variációk száma igen magas.

Új Lego virágok – Szárazvirág-dekoráció

A Lego Icons másik idei újdonsága a Szárazvirág-dekoráció (10314), ami szintén a felnőtt korosztálynak ajánlható és 812 elemből áll. Kellemes időtöltés ezt az asztali dekorációt összeállítani, és persze utána örökké élvezhető a munka gyümölcse, egy őszies színvilágú, hangulatos asztali dísz. Persze ezzel sem kell egyedül megbirkóznod, egyszerre többen is tudjátok készíteni és így már maga az elkészítés is egy különleges élmény lehet. A szárazvirág dekoráció összeállítása igencsak megmozgatja majd az ujjaidat és persze a kreativitásodat is, itt is számtalan kombinációs lehetőség van. Sőt, ha több szettet veszel, akkor egy nagyobb díszt is összeállíthatsz, ami akár a karácsonyi ünnepi asztal fő dísze is lehet, például egy gyertyával a közepén. Felnőttként sokan nem találják meg a megfelelő hobbit, amiben ki is tudnak kapcsolódni és aminek van valamilyen eredménye is. Ezt a kikapcsolódást kínálja a Lego, ahol a végeredmény magával beszél és a tevékenység közben ugyan dolgozol, hisz oda kell figyelned, azonban mégis egy remek kikapcsolódás felfedezni az apró részleteket. Mint a szárazvirág-dekoráció esetében is, ahol a kifinomult részletek egy különleges végeredménnyé állnak össze.

Új Lego virágok – a már meglévők mellé

A Vadvirág csokrot a már meglévő virágainkkal harmóniában is tudjuk használni dekorációként. Sőt, ha megnézzük, hogy milyen sokféle virágot kínál a Lego, akkor máris beindulhat a fantáziád. Itt van például az a virágcsokor, (10280), ami 756 elemből áll, és egy gyönyörű csokrot készíthetsz belőle, ami ráadásul soha nem hervad el. Rózsák és margaréták, csupa szín és élmény – ezt kínálja a Lego Virágcsokor, ami egyébként ajándéknak is igazán kitűnő választás. Fontos, hogy ez a szett fenntartható anyagokból készült elemeket tartalmaz, így környezetbarát megoldás is egyben.

Ha virágot keresünk, a Lego Icons Orchidea (10311) is kitűnő lehet akár ajándékba is. A 608 építőelemből álló cserepes orchidea megépítése egy közös tevékenységnek sem utolsó, és mint ahogy a többi Lego virág, ez sem hervad el, örökké díszítheti otthonodat, vagy akár a munkahelyedet is. Igazán valósághű modellt alkothatsz ezzel a szettel, az orchideának öt levele és két kanyargó léggyökere van, igazán hiteles lesz tehát a végeredmény. Elegáns és különleges, csakúgy, mint a Lego Icons Pozsgások (10309), ami 771 elemből áll. Valódi növények és virágok inspirálták ezt az igen különleges és részletgazdag szettet, és mivel három építési útmutató is jár hozzá, baráti társasággal vagy családdal is igazán jó program összeállítani ezt a pozsgás szettet.

A pozsgások mellett még egy igazi különlegesség, a 878 elemes Bonsai fa (10281) is nagy kedvenc lehet, ami a harmónia és az egyensúly szimbóluma, és segítségével egy 18 centiméter magas bonsai fát lehet megépíteni, persze harmóniában és békében, hisz pont ez a legozás célja is, hogy kikapcsolja az embert. Tulipánok, rózsák papagájvirág, napraforgó – a sort még lehetne folytatni, egy biztos, hogy az új Lego virágok is egy különleges élményt és látványt nyújtanak, akár ajándékba is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük