Főoldal » A 10 legnépszerűbb LEGO Ninjago készlet

A 10 legnépszerűbb LEGO Ninjago készlet

A LEGO Ninjago készletek a márka filmadaptációi között előkelő helyet foglalnak el. A LEGO Ninjago egy LEGO sorozat, amelynek szereplői a nindzsák az ún. „Spinjitzu” harcművészettel harcolnak. A Ninjago ezeknek a játékoknak, figuráknak, készleteknek a gyűjteményét jelenti, de egyúttal annak a világnak is a neve, amelyben a karakterek működnek.

A történet legendája szerint a Ninjago világát a Spinjitzu első mestere hozta létre, méghozzá 4 aranyfegyvernek köszönhetően, majd a fiai közötti ellentétek odáig vezettek, hogy harc indult meg a fegyverekért.

A LEGO Ninjago készletek ideális választásnak bizonyulnak minden kalandot és akciót kedvelő gyermeknek. A Nindzsa harcosok, a vagány járművek, fegyverek mellett a kreatív készletek sem hiányozhatnak az aktuális kínálatból. Cikkünkben évadoktól függetlenül vesszük most sorra azokat a készleteket, amelyek a leginkább látványosnak és izgalmasnak ígérkeznek.

  1. A Feltámadás temploma (70643)

A Feltámadás temploma (70643) egyedülálló építmény, amivel azonban érdemes nagyon óvatosnak lenni. A titokzatos kisbaba segítséget nyújthat ahhoz, hogy sikeres lehess. A csontvázak folyamatos fenyegetést jelentenek majd, de a rettegett pókbörtön szintén komoly veszélybe sodorhat. Az elfordítható falak mögött Oni maszkokra bukkanhatsz, ám ahhoz, hogy megszerezhesd azokat, először Mr. E-t és Chopper Maroont a csapóajtók mögé kell taszítanod, hiszen ők is a maszkokra hajtanak. A szépséges templom nem kerülhet rossz kezekbe! Akadályozd meg, hogy Gardamon fiai átváltoztassák azt a gonosz színterévé! Céljuk nem más, mint Lord Gardamon feltámasztása! Előzd meg a bajt, és indulj harcba a különleges mechanikával és sajátos elemekkel kombinált templomban!

  1. Nindzsa dódzsó templom (71767)

A Nindzsa dódzsó templom (71767) újabb kihívások elé állítja a Nindzsákat. A titkos dódzsó templomban elsajátíthatják a Spinjitzu harcművészetet, és annak nagymesterévé válva azonnal próbára is tehetik a tanultakat. A 3 emelet szobáit felfedezve újabb és újabb ellenfelekkel találkozhatnak. A cél a Nindzsa dódzsó templom megvédése, ha pedig sikerül ez, akkor a küldetés teljesítéséért gyűjthető Bölcsesség zászló jár jutalom gyanánt. Vigyázz a kígyóharcosokkal, ugyanis egy verőkossal akarják majd betörni az ajtókat. Az alattomos harcosokkal csak akkor veheted fel a küzdelmet, ha a harcművészet és a hozzá tartozó gondolkodás mind birtokodban van.

  1. A Spinjitzu monostora (70670): látványos monostor a LEGO Ninjago készletek világában

A Spinjitzu monostora (70670) lehetőséget kínál arra, hogy edzéseken vegyél részt, és gyakorold a harcművészetet! A nindzsa képességek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy a csatatéren a kardforgatás tökéletesen menjen. A LEGO Ninjago készletek e típusa képek formájában veszi sorra a Ninjago történelmét. Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd és Kai társaságában hangulatos edzéseken vehetsz részt, de légy körültekintő, ugyanis Wyplash időközben beoson a monostorba. A Villám nuncsakuk már kezében vannak, védd meg az Arany Fegyvereket! A csirke csapda aktiválása és az elsajátított Spinjitzu képességek felhasználásával megállíthatod Skulkin tábornokod, és biztonságban tudhatod az Arany Fegyvereket.

  1. A koponyavarázsló sárkánya (71721)

A koponyavarázsló sárkánya (71721) izgalmas küzdelemre csábít, ahol a koponyavarázsló sárkányával veheted fel a küzdelmet. Nem leszel egyedül, hiszen Hős Kai, Hős Jay és Hős Nya csapata segíti a harcot. A Hintaro tömlöcök mélyéről kiszabadult sárkánnyal azonban nem lesz könnyű dolgod, ugyanis csontokból és pókokból gyúrt, ráadásul mérgező golyókat dobál. Jobb, ha ezek nem találnak el. A cél a különleges erővel rendelkező lény legyőzése. Szabadulj ki társaiddal a koponyavarázsló sárkányának karmaiból! A LEGO Ninjago készletek kétségkívül izgalmas darabja elsősorban az akciókban gazdag kalandok kedvelői számára javasolt.

  1. Helikopteres Condrai támadás (70746)

A Helikopteres Condrai támadás (70746) kalandos kihívást jelent a játékosok számára. A gonosz Chen és Eyezor Skylor nyomába eredte a sziget dzsungelében. Segíts Skylornak elmenekülni a Condrai helikopter rakétái elől! A repülő rakétadeszka ideális eszköz lehet ehhez, ám mielőtt magatok mögött tudhatnátok a sziget rémségeit, meg kell küzdenetek a kígyó szájából kilőtt hatalmas hálóval és a helikopter rakétáinak tömegével. A LEGO Ninjago készletek kedvelt típusa 3 minifigurát és olyan válogatott fegyvereket tartalmaz. Chen, Eyezor és Skylort küzdelmében kiugorhatsz a kettős pilótafülkéből, de akár az oldalsó kormányba kapaszkodva is lóghatsz. Akció, izgalmak, gyors döntések és fegyverek – mindezt kínálja a Helikopteres Condrai támadás

  1. Utazás a koponyás tömlöcökbe (71717)

Az Utazás a koponyás tömlöcökbe (71717) LEGO Ninjago készlet lehetővé teszi, hogy kiszabadíts egy csapdába esett nindzsát Shintaro tömlöcéből. A mentés nagyobb eredménnyel lesz sikeres, ha összefogsz a többi nindzsával. Az izgalmakban bővelkedő társasjáték közben nindzsa képességeid is középpontba kerülnek majd, hiszen olyan veszélyekkel találod szembe magad, mint az agresszív pókok és a nehezen kijátszható csapdák. Ha Murt, a börtönőr figyelmét sem kelted fel, akkor itt a lehetőség, hogy a Tiéd legyen a Megmentés Árnyékpengéje, amivel a fogságban senyvedő nindzsát kiszabadíthatod. Harcra fel!

  1. A LEGO Ninjago készletek egyik kedvence: Káosz a Samurai X barlangban (70596)

A Káosz a Samurai X barlangban (70596) készlet csúcstechnológiát és sajátos környezetet ötvöz. A kaland, az akció, a menő járgányok kedvelői egyaránt megtalálhatják számításukat a játékkal. A szamuráj járművek előkelő sugárhajtású repülője segítségedre lesz abban, hogy a korszerű technológiát ötvözd a győzelem utolérhetetlen erejével. Eddig azonban még hosszú az út, hiszen olyan régi ellenségekkel találkozhatsz, mint Pythor, Kozu tábornok, vagy a Kőhadsereg legyőzhetetlen kardforgatója, és Criyptor tábornok. Céljuk a szamuráj járművek eltulajdonítása, és saját használatba állítása. A lézerbörtönben csapdába ejtheted a gonosz rablókat, de a Samurai X robottal is támadhatsz. A Samurai X motort és sugárhajtású gépet is építhetsz, hogy végül ezek valamelyikével dübörögj el a győzelem helyszínéről.

  1. A világítótorony ostroma (70594)

A világítótorony ostroma (70594) A LEGO Ninjago készletek sajátosan futurisztikus szettje. Készülj fel a légikalózok támadására, akik sugárhajtású géppel érkeznek majd. A gyorstüzelő járgány elleni küzdelemben Jay és Nya menedéket keres a világítótoronyban. A küszöbcsapda a bejáratnál hozzájárulhat ahhoz, hogy az illetéktelen behatolók a tömlöcben végezzék. A látványos, többszintes világítótorony lehetőséget kínál arra, hogy ninjaként a falakon mássz, majd egy speciális csőben lecsúszva, azonnal felvehesd a küzdelmet az ellenséggel. Ha ügyesen harcolsz, megszerezheted a Djinn Pengét. Ellenfeled nem más lesz, mind Nadakhan. A leginkább sci-fi filmekben látott építmény egyedülálló látványvilággal és kreatív csapdakészlettel áll rendelkezésedre.

  1. Szökés a Kriptárium börtönből (70591)
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 80

A Szökés a Kriptárium börtönből (70591) nem kínál kevesebbet, mint ami a LEGO Ninjago készlet nevében benne van. Úgy hozza ugyanis a sors, hogy Zane-t elfogják és igazságtalanul bebörtönözték. Olyan rosszfiúkkal ül együtt, mint Soto kapitány és az Óriás Kőharcos. Ezt ugye nem hagyhatod? Ahhoz, hogy újra szabad legyen Zane, indulj küldetésre a hírhedt börtönbe. A börtönőrök és a biztonsági kamerák kijátszása után kreativitásodon és ügyességeden múlik, milyen eredménnyel jár a küldemény. Az asztali katapult segítségével ételcsatát indíthatsz, de ne feledkezz meg a rejtett kincses térképről sem. Amint legyőzted a Kőharcost, akinek 4 karja van, mihamarabb vedd fel a nyúlcipőt! A cellaajtót a telefon segítségével robbanthatod fel, de akár a másik cellán is áttörhetsz a toalett segítségével.

  1. Airjitzu bázis (70590)

Az Airjitzu bázis (70590) lehetőséget kínál az aktív felkészülésre és edzésre. A cél nem más, mint Yang mester leküzdése. A gyakorló arénában Airjitzu Lloyd és Airjitzu Nyah felkészítését segítheted elő. A fegyverek széles tárházával találkozhatsz, de új mozdulatokat is elsajátíthatsz, amelyekre nagy szükséged lesz a küzdelemben. Akadályok, speciális eszközök várnak a légi csatára való felkészülésben. Az Airjitzu indítók különösen népszerűnek számítanak, ugyanis a kioldózsinór használatával a nindzsa hős pörögve érkezhet a légicsatába. Minél erősebben húzod a kioldózsinórt, annál erőteljesebb pörgésbe kezd majd harcosod. Irány a csata és a győzelem!

A LEGO Ninjago készletek aktív játékra ösztönöznek és hozzájárulnak az izgalmas időtöltéshez. A speciális fegyverekkel, látványos építményekkel és szuper kiegészítőkkel kombinált készletek hozzájárulnak ahhoz, hogy egy egyre teljesebb Ninjago világban kalandozhass. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a népszerű sorozat által ihletett figurák, járgányok, vallási épületek és akár a sci-fi világát idéző környezet minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek a játékosok körében. Fedezd fel a légicsaták, a vízi küzdelmek, a nagy értékkel bíró fegyverek és a harcosok életében kiemelt értékkel bíró tárgyak világát. Az aktivitásra ösztönző játékok a kreatív megoldásokat és a látványos harci jeleneteket sem nélkülözik. A LEGO Ninjago készletek között mindenki rátalálhat az érdeklődési körének, a harci felkészültségének megfelelő, és a csapdák, ellenfelek tekintetében is újszerű izgalmakat kínáló szettekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük