Főoldal » A hölgyek legnagyobb kedvence: A LEGO Vadvirágcsokor segítségével kibontakoztathatjuk a kreativitásunkat

A hölgyek legnagyobb kedvence: A LEGO Vadvirágcsokor segítségével kibontakoztathatjuk a kreativitásunkat

Bár első hallásra könnyen lehet, hogy sok embernek a Legozásról automatikusan a fiúsabb dolgok jutnak eszükbe, de ez mégsem azt jelenti, hogy Legozni csak fiúk vagy férfiak tudnak, ezt bizonyítja az is, hogy két évvel ezelőtt piacra dobta a vállalat Lego virág-csokor szetteket is. Ez a szett kifejezetten azoknak való, akik oda vannak az aprócska Lego-virágokért, itt azonban készüljünk fel arra, hogy a készletből a végén egy életnagyságú virágcsokrot fogunk kapni.

Bár az időjárás még nem ezt mutatja, de lassan közeleg a tavasz, és sokan már most a zöldfelületre, illetve a színes tavaszi virágok látványára vágyik. Ezzel a Lego virágcsokorral pedig nem csak jól szórakozhatunk, és kikapcsolódhatunk, de ékes dísze is lehet a kirakott életnagyságú virágcsokor az otthonunknak. A virágokat szerencsére általában minden hölgy szereti így ez a szett tökéletes lehet akár ajándéknak is egy olyan lánynak, akiről tudjuk, hogy imád Legozni.

A LEGO virágcsokor nem csak egy játék, gyönyörű dísze lehet az otthonunknak

Csodaszép virágokat adni és kapni egyaránt nagy öröm, ha pedig egy kreatív, és különleges virágos ajándékról van szó, akkor az garantáltan még nagyobb örömet fog szerezni az ajándékozott számára. A LEGO virágcsokor 10280 minden egyes eleme LEGO alkatrészből lett megalkotva, tetszés szerint tudunk belőle kialakítani szebbnél szebb csokrokat. Sokan erre a szettre úgy is tekintenek, mint egy csodaszép, lakberendezési darab, a gyártók pedig nagyon alaposak voltak, ugyanis a Lego virágcsokor összesen 8 féle vadvirágfajt is tartalmaz. A legtöbb virág szirmai áthelyezhetőek, így kedvünkre alakíthatjuk át időnként a csokrunkat.

forrás: lego.com

Aki nagyon jártas a témában, az biztosan könnyedén fel is fogja tudni őket ismerni. Ezt a szettet a vadvirágkedvelők garantáltan imádni fogják, és amellett, hogy kikapcsolja őket az építkezés, a végeredményt később büszkén tudják majd mutogatni az otthonukban. A felnőttek számára legyártott LEGO botanikai gyűjtemény egyik színpompás darabja jó néhány olyan elemet tartalmaz, mely fenntartható forrásból származó cukornád felhasználásával lett előállítva. A testreszabbható elemek, illetve a mindful építkezés várhatóan segíti a hölgyek nagy részét abban, hogy kifejezzék a saját személyiségüket, és hogy a kreativitásukat kibontakoztathassák.

Állítsd össze a LEGO virágcsokrodat pontosan úgy, mint egy profi!

A Lego virágcsokor szett, a Flower Bouquet csodaszép vadvirágokat tartalmaz, a szettből megépíthetőek a gyönyörű pipacsok, rózsák és őszirózsák, a százszorszépek, illetve a különböző tűlevelű zöldek, amelyeket kedvünkre nagyon sok féle módon elrendezhetjük a modern „kis” csokrunkban. A gyártók pedig mindenre gondoltak, ugyanis a virágok szárainak a mérete könnyedén átalakítható, ennek köszönhetően bármilyen vázával használhatóak otthonunk ékeként.

forrás: lego.com

A 756 darabból álló csomagból összesen 16 szál vadvirágot fogunk tudni megalkotni, melyeket aztán kedvünkre tudunk kombinálni egymással egy vázában, így izgalmas dísze lehet a lakásunknak.
A Lego saját elmondása szerint is mindent elkövet annak érdekében, hogy minden korosztálynak okozzon egy maradandó alkotási élményt, éppen ezzel a céllal hozta létre néhány éve a csodaszép LEGO virágcsokor szettjét, ennek köszönhetően azok a hölgyeknek is megjöhet a kedve a Legozáshoz, akik korábban még sosem merültek bele az építkezés örömébe. Ahogy már fentebb említettük, a Lego virágcsokor szettből legszebb vadvirág csokrok készíthetőek el, de emellett ma már számos hasonló témájú Lego készletet tudunk megvásárolni hölgy társaink számára.

Milyen szettekkel kedvez még a LEGO virágcsokor mellett a Lego a hölgyeknek?

Virágot mindenki szeret kapni, ha pedig ez a virág egy plusz kikapcsolódást is ad az illetőnek, sőt, örökké virágzik, akkor az még jobb. A LEGO egyre nagyobb kínálatában szerencsére számos növényt és virágot találhatunk akkor, ha egy LEGO kedvelő hölgy ismerősnek szeretnénk egy izgalmas, és maradandó ajándékot adni.

A Lego Orchidea (10311) például egy olyan élethű modell, melyen a káprázatos virágok mellett 4 zöld levél és 2 léggyökér is megtalálható, így ez a Legoból megépített virág valóban úgy néz ki, mint egy igazi. A 608 darabból álló szett kifejezetten a felnőttek számára lett kitalálta, stílusos ajándék lehet hölgyek számára. Az alkotás öröme mellett kreativitásra is ösztönöz bennünket, ugyanis a virágok szárait, a gyökereket a leveleket, és a virágokat is kedvünkre variálhatjuk.

kép forrás: lego.com

Ugyancsak népszerűek még a Lego pozsgás növények szett is, mely 771 darabból építhető össze, és szép dísze lehet az otthonunk, de akár irodai dekorációként is megállja a helyét. Tetszőlegesen tudjuk testre szabni a 9 pozsgás növény összekapcsolását, így lehetőségünk van izgalmas, és látványos bemutatót kiépíteni belőlük. A LEGO virágcsokorhoz hasonlóan ezt a szettet is valódi növények kinézete ihlette meg, így minden darabkája hozzájárul ahhoz, hogy az autentikus szett még élethűbb lehessen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük