Főoldal » Már kapható a Lego Jedi Fallen Order aranyos droidja

Már kapható a Lego Jedi Fallen Order aranyos droidja

A Lego Jedi Fallen Order droid hamar ámulatba ejti a lego és a Csillagok háborúja szerelmeseit. Ezeket a történeteket olyan jó újrajátszani, és az elmúlt évtizedekben a Lego is azon volt, hogy a Csillagok háborúja univerzum egyre újabb és újabb szereplőit, helyszíneit, járműveit tegye elérhetővé lego formájában. Hisz tudják, hogy a rajongók odáig vannak a kedvenceikért és szeretik újrajátszani kedvenc jeleneteiket, felépíteni egy bonyolult űrhajót vagy bármilyen más járművet.

A Lego Jedi Fallen Order kihívás és szórakozás is egyben

A Lego egyre újabb és újabb termékekkel érkezik és már elérhető a Lego Jedi Fallen Order aranyos droidja is, ami hamar elvarázsol téged is. Ezt a droidot 14 év felettieknek ajánlják. Elképesztő, hogy több mint ezer darabból áll, így igazán nagy kihívás lehet ezt felépíteni. Annyit mondhatunk, hogy megéri a fáradozás, hisz a végeredmény magáért beszél. A Lego Jedi Fallen Order egyébként a 75335 cikkszámon érhető el.
A rajongók már most imádják, hogy megépíthetik saját modelljüket a Csillagok háborúja Jedi felfedező droidjából, a Fallen Orderből. Ez a modell egyébként 31 centiméter magas és nagyon sok olyan dolog van rajta, ami téged is elkápráztat majd. Például a feje billen, tehát lehet mozgatni, előre, hátra, és oldalra is. Döntsd meg te is a Lego Jedi Fallen Order fejét, láthatod, hogy milyen cuki. A rajongók készletéből ez a darab sem hiányozhat.

Már csak azért sem, mert a kockaelemekből készült Lego Jedi Fallen Order modell csupa apró autentikus részlettel is elvarázsol. Ezek egyike a fej hátsó részén lévő áttetsző elemek, a BD-1 hangulatát pontosan visszaadva, ezen kívül a tartályelemek számára is kialakítottak egy rekeszt. Egy információs tábla és a tábla mellé illeszthető BD-1 Lego figura teszi teljessé a képet. Egy igazán lenyűgöző modellt vehetsz így a kezedbe, amit érdemes látható helyen tárolni, hogy büszkén mutogathasd szintén rajongó barátaidnak.

Ajándékba is kitűnő választás egy ilyen kis cuki droid, a BD-1 építhető Lego Star Wars droidja valamennyi Csillagok háborúja rajongó sorozatának, készletének igen előkelő darabja lehet. A kreatív szórakozás galaxisát kínálja a Lego e modellje is. Maga a Lego egyébként 1999 óta alkotja újra a Csillagok háborúja ikonikus csillaghajóit, járműveit, helyszíneit és karaktereit és ezek a készletek, szettek minden korosztály számára maximális izgalmakat tartogatnak. Ez a Lego Jedi Fallen Order pedig a 14 éves kor feletti korosztály számára ajánlott.

A Lego Jedi Fallen Order doboz tartalma

A dobozban találsz majd egy útmutatót is, amiből lépésről lépésre láthatod, hogy hogy kell összeállítani a modellt. Ezen kívül digitálisan is elérhető az útmutató, ha pedig telepíted a Lego Builder alkalmazást, akkor még könnyebb helyzetben vagy. Hisz az alkalmazás telepítésével az építés egy teljesen új világa nyílhat meg előtted. Egyszerű és intuitív módon használható az alkalmazás, ami a Lego Building Instruction helyébe lépett, egy frissített, megújult változatot jelent, ami még élvezetesebbé és könnyebbé teszi a legózást. Ez az alkalmazás voltaképp egy digitális Lego útmutató, ami segít abban, hogy könnyebben és gyorsabban meg tudjuk építeni a készletet. Lehetőséget kínál arra is, hogy csapatban, egyes részfeladatokat végezve építsetek meg egy-egy szettet. Akkor sem kell elkeseredni, ha valaki még kezdő, hisz azért több mint ezer darab kis koskából nem két perc alatt lesz kész a cuki kis droid. De hát pontosan ez a legózás egyik előnye is, hogy türelemre és kitartásra tanít. A végeredményért pedig igencsak megéri a fáradozás. Miközben fejlődik a gondolkodás és a motorikus képességek, még szórakozni is lehet.

A Lego Jedi Fallen Order helye a galaxisban

A Star Wars univerzum szerves részét alkotják már a kezdetek óta a különböző droid egységek, ezek van, hogy ellenfélként, máskor segítőként tűnnek fel az egyes filmekben, sorozatokban és persze a videojátékokban is. A Lego Jedi Fallen Order cuki droid, hivatalos nevén a Lego Star Wars BD-1 egység egy olyan droid, aki a Galaktikus Köztársaság utolsó éveiben kísérte Eno Cordova Jedimestert, majd a Galaktikus Birodalom felemelkedése után a droid összebarátkozott Cal Kestisszel, egy korábbi padavannal, aki a bukott Jedi Rend újjáépítésén dolgozott. Jellemzője, hogy számos eszközzel fel van szerelve, egy kétlábú droid, aminek fehér a burkolata és az érzékelői pedig feketék. Arra tervezték, hogy a távoli és veszélyes helyeken segítse a felfedezést, tulajdonságai közé tartozik a lelkesedés a kutatásért és az adatgyűjtésért.

Érdekesség, hogy a Lego Jedi Fallen Order, a BD-1 sok közös vonást mutat a TB-7274-gyel, mindketten társai egy-egy szereplőnek, egyikük Cal Kestis, a Jedi számára a Fallen Orderben, a másik Jack Cooper számára a Titanfall 2-ben. A nevük sémája is hasonló, a BD a Buddy Droid, a BT a Buddy Titan rövidítése. A Lego Jedi Fallen Order tehát kitűnő választás azoknak, aki rajonganak a Star Wars univerzumért, ez a több mint ezer darabból álló készlet igazán jó időtöltést kínál és büszkeséggel töltheti el azt, aki összerajta a cuki kis droidot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük