Főoldal » Új, 2023-as Lego Csillagok háborúja készletek

Új, 2023-as Lego Csillagok háborúja készletek

Újdonságokat hozott a 2023-as év a legórajongóknak, a Lego Csillagok háborúja készlet megjelenésével. A Star Wars rajongók örülhetnek, hisz három új készlet is napvilágot látott. Ha te is rajongsz a Star Warsért és a legókért, akkor nézd meg te is az idei év újdonságait. Akár saját magadnak szeretnél kellemes perceket szerezni, akár egy rajongó barátodat, családtagodat meglepni valami különlegességgel, a legújabb Csillagok háborúja legók között biztosan megtalálod a megfelelőt.

Egyszerűségében rejlik nagyszerűsége, de ezt bizonyára te is megtapasztaltad már, ha szereted a legót és a Star Warst. De nézzük is meg, hogy milyen készletek érkeztek az új évben. A Lego és a Star Wars közös története nem most kezdődött, hanem évtizedekkel ezelőtt, érdekesség, hogy a Lego már 1999 óta készít Star Wars-készleteket: űrhajókat és különböző járműveket, helyszíneket és karaktereket. A rajongók nagy örömére egyre újabb és újabb legók jelennek meg, melyekkel a Csillagok háborúja univerzumát újra tudjuk játszani.

A Csillagok háborúja legókészletek segítenek még közelebb hozni a messzi-messzi galaxist. A kedvenc készleteid segítségével csatlakozhatsz a jedikhez vagy a sithekhez és harcolhatsz az Erő oldalán, vagy akár ellene is, miközben felidézheted kedvenc jeleneteidet. A Lego Csillagok háborúja készleteket, az építőjátékokat és a minifigurákat a klasszikus Star Wars képregények és az akciófilmek, valamint tévésorozatok ihlették. Hatéves kortól ajánlottak ezek a készletek minden lánynak és fiúnak, felnőttnek és gyereknek egyaránt, vannak olyanok, melyeket kilenc éven felülieknek ajánlanak, sőt, a sok ezer darabos, bonyolult szetteket 18 éven felülieknek ajánlják. A 2023-as év pedig csupa újdonságot kínál a gyűjtőknek, rajongóknak. A Boba Fett-készlettel, a klónkatonákkal és a TIE bombázóval a Star Wars gyűjtemény tovább gazdagítható.

Lego Csillagok háborúja – Boba Fett-készlet

Boba Fett az egyik legnépszerűbb mellékszereplő a Csillagok háborúja világában. Annak ellenére, hogy mellékszereplő, igazi kultuszfigurává vált, ő egy mandaloriai harcos és a galaxis legjobb fejvadásza. A Boba Fett csillaghajó mikroharcos készlet 85 darabból áll, és használatát hatéves kortól ajánlják. A lego vadászrepülő két pöccintős rakétával van felszerelve az ellenséges csillaghajók elleni támadásokhoz, szárnyai pedig állíthatók. A kinyitható pilótafülkében pedig elfér a csomaghoz tartozó Boba Fett lego minifigura, és a készlet tartalmaz egy fegyvert és egy hátrakéta kiegészítő elemet is. A csillaghajó 6 centiméter magas, 9 centiméter hosszú és 8 centiméter széles, könnyen befér akár egy hátizsákba is, a készlet cikkszáma 75344.

Klónkatonák egy csomagban

119 darabból áll a Lego Csillagok háborúja klóncsapat csomagja (75345 cikkszám), ami négy új Lego minifigurát is tartalmaz, egy 501. tisztet, egy 501. klónszakértőt és két 501. nehézkatonát, és mindegyikhez tartozik egy-egy fegyver is. A készlethez kapsz egy megépíthető AV-7 jármű elleni ágyút is lövedékkel, valamint egy ülést egy Lego minifigurának. Nagyszerű ajándék lehet ez, amivel újraalkothatod a Csillagok Háborúja: A klónok háborúja történetét és tökéletesen illik a többi Csillagok háborúja legókészlethez is. Maga a torony 7 centiméter magas, 6 centiméter széles és 13 centiméter mély.

Lego Csillagok háborúja – csillagvadász 625 darabból

Szintén nemrég jelent meg a TIE bombázó, ami egy 625 darabos készlet (75347 a száma), ezt kilencéves kortól ajánlja a Lego. Csupa élményt, kalandot kínál ez a játék, mellyel te is eljátszhatod A Birodalom visszavág küldetéseit, hogy legyőzd a Lázadók Szövetségét. Pilótafülkéje nyitható, torpedó ledobó funkcióval rendelkezik és két szegecslövővel. Akciódús játék, mellyel igazi kalandokat élhetsz át. A szettben benne van Darth Vager, Sloane admirális-helyettes figurája is, és a TIE bombázó pilótáját is megkapod, valamint egy Gonk Droid figurát és egy olyan kocsit is, amivel a torpedókat a bombázóhoz lehet szállítani. Maga a kész bombázó 10 centiméter magas, 16 centiméter hosszú és 20 centiméter széles.

Lego Csillagok háborúja – segítség az építésben

A Lego Builder applikáció igen nagy segítségedre lehet az építésében, ezzel még vidámabb lehet az élmény. Az app útmutatót nyújt, lépésről lépésre vezet végig a figurák megépítésében, és olyan intuitív nagyító és forgató eszközöket is tartalmaz, melyek segítségével már építés közben láthatod, hogy milyen lesz az elkészült modell.

Mire tanít a lego?

A legózás nem egyszerű kikapcsolódás és szórakozás, hanem igen sok előnye is van. Egyrészt javítja a szem-kéz koordinációt, fejleszti a térbeli készségeket. Kitartásra és türelemre tanít, és fokozza a finommotoros készségeket, ezen kívül a problémamegoldó készségek is fejlődnek, az ember megtanul tervezni, kreatívabbá és kísérletezőbbé válik és a csapatmunkában is megtanul dolgozni. A legózás hozzájárul a jobb összpontosításhoz és koncentrációhoz, valamint növeli az önbizalmat. Sokat nyerhetsz tehát azzal, ha legózol, ha pedig ehhez olyan menő készleteket választasz, mint a Lego Csillagok háborúja készletek 2023-as újdonságai, akkor az élmény csak fokozódik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük